Φιλί ζωής από τους δανεικούς

20:02 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

SCOTTISH PREMIER LEAGUE 22η Αγωνιστική

Πάτρικ Θιστλ-Ρος Κάουντι 3-3
(28', 39' Τέιλορ, 47' Λόουλες/ 23', 76' Κις, 50' Γκόρντον)

Για 3η σερί αγωνιστική η Ρος Κάουντι έμεινε αήττητη αλλά για να συμβεί αυτό χρειάστηκε την βοήθεια των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της με τους Μπεν Γκόρντον και Φίλιπ Κις, και οι δυο

δανεικοί, να χαρίζουν στην ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Πάτρικ Θιστλ. Στο 23' ο Κις έβαλε μπροστά την Ρος Κάουντι αλλά στην συνέχεια η Πάτρικ Θιστλ πέτυχε τρία γκολ, δυο με τον Τέιλορ και ένα με τον Λόουλες. Αλλά η Ρος Κάουντι δεν τα παράτησε, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, και αφού αρχικά μείωσε με τον Γκόρντον στο 50' έφτασε στην ισοφάριση στο 76' και πάλι με τον Κις.

Χαρτς-Μάδεργουελ 0-1
(40' Σάτον)

Την έκτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Μάδεργουελ στην έδρα της Χαρτς καθώς πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Τζον Σάτον βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον τερματοφύλακα Τζέιμι ΜακΝτόναλντ χαρίζοντας στην Μάδεργουελ τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για την Χαρτς ήταν η 3η σερί ήττα.

Σεντ Τζόνστον-Σεντ Μίρεν 2-0
(71' Ντέιβιντσον, 74' Μέι)

Με δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών η Σεντ Τζόνστον κέρδισε 2-0 την Σεντ Μίρεν και επανήλθε στην πρώτη εξάδα. Ο Μάρεϊ Ντέιβιντσον στο 71' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Στιβ Μέι τρία λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα