Ο Μάντζιος και το... κλαρίνο του

19:25 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ (ΚΑΒΑΛΑ)

Ο Ροτζέριο Μάρτινς κερνούσε και ο Βαγγέλης Μάντζιος έπινε στην Λιβαδειά όπου ο Λεβαδειακός, παρουσία του Γιώργου Μάγκα, κέρδισε τον Εργοτέλη με 2-0 κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του. Σε δύσκολη

θέση η κρητική ομάδα που έχει να κερδίσει από την 11η αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν στο 14ο λεπτό ο Μπουχαλάκης έκανε το πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Διαμαντάκου, αλλά ο Πζιρόβσκι έδιωξε με τα πόδια στην γωνία του.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι καταφέρνουν να προηγηθούν στην πρώτη φάση που έφεραν την μπάλα στην αντίπαλη εστία. Στο 26' ο Ροτζέριο σεντράρει και ο Μάντζιος με πλασέ από κοντά νικάει τον Καβουσάκη για το 1-0.

Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Πζιρόβσκι έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Διαμαντάκου. Ο Εργοτέλης τιμωρήθηκε ξανά για την ευκαιρία που έχασε καθώς στο 32' δέχτηκε και δεύτερο γκολ.

Ο Τζανακάκης έκανε ολέθριο λάθος, ο Ροτζέριο άνοιξε την μπάλα στον Μάντζιο ο οποίος με διαγώνιο πλασέ, νίκησε εκ νέου τον Καβουσάκη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα.
Στο δεύτερο μέρος η κατοχή της μπάλας ανήκε στον Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό να προσέχει περισσότερο την άμυνα του. Στο 53' ο Χαντί σέντραρε και ο Διαμαντάκος με ανάποδο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού.

Προς το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ με τον Λυκογιάννη στο 79' να κάνει εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τα αριστερά αλλά το πλασέ του να φεύγει λίγο άουτ.
Η τελευταία ευκαιρία του Εργοτέλη για να ξαναμπεί στο ματς σημειώθηκε στο 82' με τον Τζανακάκη να κάνει την σέντρα, τον Ρομάνο να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι και να βγαίνει άουτ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πζιρόβσκι, Γεωργίου, Μάγκας, Κώτσιος, Λυκογιάννης, Νικολακάκης, Κονέ, Μανόλο (9' Πετράτζι), Ροτζέριο, Μάντζιος (93' Ιωαννίδης), Βασιλείου (81' Καπό)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος (46' Χαντί), Καρντόσο, Μπουχαλάκης (82' Λεονάρντο), Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Αναστασάκος, Διαμαντάκος (72'Βερπακόφσκις)

Keywords
Τυχαία Θέματα