Σλούκας: Εμπιστεύομαι τον Ιβκοβιτς

Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Καντού στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

"Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Η Καντού είναι η πιο ισορροπημένη ομάδα στην φετινή

Ευρωλίγκα κατά τη γνώμη μου. Η Καντού ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και έχει έμπειρους παίκτες. Πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη", ανέφερε αρχικά ο Σλούκας και συνέχισε:

"Να ρυθμίσουμε τα λάθη με τις ασίστ. Με λάθη δεν θα μπορούμε να τρέξουμε όσο θα θέλαμε. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα στο σετ παιχνίδι. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους προπονητές.

Ολα γίνονται για κάποιο λόγο. Εγώ δίνω το 100% στην προπόνηση και τους αγώνες και περιμένω. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και από τη μεριά μου πάντα θέλω να δίνω τα πάντα στο παρκέ".

Αντιτς: Πολύ δύσκολο παιχνίδι
Ο Πέρο ’ντιτς δήλωσε από την πλευρά του: "Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας αφού η Καντού έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και έρχεται χωρίς πίεση σε αντίθεση με μας που χρειαζόμαστε τη νίκη. Ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά, αν νικήσουμε μπορούμε να τερματίσουμε μέχρι και πρώτοι, αν ηττηθούμε μπορεί να αποκλειστούμε από τo Top 16. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα.

Δεν αισθανόμαστε πίεση, αλλά σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα επαναλαμβάνω είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά δικαιούμαστε να βρεθούμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας".

Οσον αφορά την Καντού, ο Σκοπιανός τόνισε: "Η Καντού είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και έχει στο ρόστερ της 5-6 παίκτες πάνω από 32 ετών. Γνωρίζονται καλά αρκετό καιρό αφού πολλοί παίζουν μαζί αρκετά χρόνια. Αυτοί έχουν την εμπειρία, εμείς όμως έχουμε το νεανικό ενθουσιασμό και την ενέργεια που πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ. Δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα στην Ιταλία για έναν πόντο.

Πολλά παιχνίδια μας φέτος έχουν κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα και δεν είναι καινούρια κατάσταση για μας, ωστόσο αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να "καθαρίσουμε" όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μην έχουμε άγχος στο τέλος του αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα