Κι άλλο πρόστιμο στην ΑΕΚ από Παππά, Νοτιά, Αδαμίδη

14:17 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν έχει τέλος οι καταστροφικές ειδήσεις που έρχονται στην ΑΕΚ και αφορούν την περίοδο όπου πρόεδρος ήταν ο Σταύρος Αδαμίδης και οι Παππάς, Νοτιάς μέτοχοι. Στην ΠΑΕ περιμένουν να τους κοινοποιηθεί πρόστιμο από την εφορία ύψους 3 εκατ. ευρώ σχεδόν, κάτι που επιβεβαίωσε μέσω του aek365 ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι είναι ενήμερος για το νέο... μπουγιουρντί και πως

περιμένει την κοινοποίηση του χρέους. Παράλληλα, ωστόσο τόνισε ότι "είναι περίπου 3 εκατ. ευρώ και αφορούν μία οφειλή που έχει προκύψει από έναν έλεγχο που είχε κάνει η Εφορία στο διάστημα από τον Μάρτη του 2011 ως τον Δεκέμβρη του 2011. Δεν ξέρω αν μας έχει κοινοποιηθεί κι επίσημα ακόμα, γιατί είμαι από το πρωί σε Υπουργείο και Εφορία. Όμως αυτό το ποσό το έχουμε βάλει μέσα στον διακανονισμό που προσπαθούμε να πετύχουμε με την Εφορία για την αποπληρωμή του χρέους".
Στην ΑΕΚ πάντως αγωνιούν, περιμένοντας να δουν που είναι το... ταβάνι για την καταστροφή που έφεραν στην ΠΑΕ οι Παππάς - Νοτιάς και ο... εκλεκτός τους πρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα