«Δεν είχε τίποτα η Κουρομπύλια»

13:52 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

Παθολογικά και κλινικά εντάξει βρήκε την βοηθό διαιτητή ο, εντεταλμένος από την Super League, γιατρός του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης μετά το μπουκάλι που την βρήκε στα πλευρά και το οποίο πετάχτηκε από την εξέδρα. Μάλιστα ο Γιάννης Γιαννούλης υποστήριξε πως κακώς το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε λέγοντας μάλιστα πως, παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση της Χρυσούλας Κουρομπύλια, εκείνος την προέτρεπε να βγει και να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο

γιατρός του αγώνα στον ραδιοφωνικό σταθμό ARΙS FM
- Για τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η κ. Κουρομπύλια στο Ιπποκράτειο: "Έχω επίσημη ενημέρωση από το Ιπποκράτειο σχετικά με τις εξετάσεις της κ. Κουρομπύλια. Οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν έδειξαν κανένα παθολογικό αίτιο και σε λίγη ώρα θα έχουμε τα αποτελέσματα στα χέρια μας".
- Για το ψυχολογικό θέμα που επικαλέστηκε η κ. Κουρομπύλια: "Ψυχολογικά δεν ήταν στην καλύτερη φάση, είχε μια ταραχή και προσπαθήσαμε να την ανατάξουμε για να συνεχίσει το παιχνίδι αλλά δεν ήταν στα καλά της. Πάντα σε θέμα ψυχολογίας μιλάμε γιατί παθολογικά δεν είχε τίποτα. Είχε μια ευαισθησία στην κοιλιά, αντικειμενικά δεν είχε τίποτα. Την προέτρεψα να βγει στο παιχνίδι αλλά δεν ήθελε να βγει. Η δεύτερη εξέταση έγινε μετά την εκκένωση της κερκίδας και δεν δικαιολογείται να μην συνεχίσει το παιχνίδι κάτι το οποίο παραδέχτηκε... Εγώ μπορώ να συνεχίσω... είπε αλλά ήταν ταραγμένη".
- Αν ο ίδιος έχει συναντήσει ξανά κάποιο παρόμοιο περιστατικό: "Τέτοιο περιστατικό είδαμε πρώτη φορά. Και η ίδια ισχυρίστηκε στην κατάθεση της ότι δεν έχει πρόβλημα παθολογικό και θα μπορούσε να βγει αλλά ψυχολογικά δεν ήταν καλά. Έχω πληροφορηθεί ότι οι εξετάσεις βγήκαν καλές και αντικειμενικά δεν συνέτρεχε λόγος διακοπής".

Keywords
Τυχαία Θέματα