Γυρίζει Μπιλμπάο ο Ορμπάιθ

14:02 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο τέλος Ιουνίου λήγει η περίοδος δανεισμού του Πάμπλο Ορμπάιθ και ο Βάσκος μέσος θα επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε: "Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο και τον Ιούνιο θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο".
Η διοίκηση του Ολυμπιακού

δεν έχει καλέσει τον Ορμπάιθ προκειμένου οι δυο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με την παραμονή ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε να παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Βάσκου μέσου.

Μάλιστα για τον Βάσκο τεχνικό ο Ορμπάιθ δήλωσε: "Ο κόουτς είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος με κοινή λογική και δεν χρειάζεται να επιβληθεί για να προσεγγίσει τον άλλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε".
Για την εμπειρία που έχει αποκομίσει από την συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ορμπάιθ δήλωσε: "Είναι πολύ καλές οι εμπειρίες μου από το ελληνικό πρωτάθλημα και πρόκειται για ένα ξεχωριστό περιβάλλον λόγω του φανατισμού με τον οποίο ζουν οι οπαδοί το ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα