«Χάστε για να μην το πάρουν αυτοί»

13:52 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την Μεγάλη Τετάρτη σε εξ αναβολής παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Μονπελιέ και οι οργανωμένοι της Μαρσέιγ "South Winners 87" δεν δίστασαν σε μήνυμα τους να ζητήσουν από τους παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν να χάσουν προκειμένου να δώσουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες στην Μονπελιέ να κατακτήσει τον τίτλο καθώς δεν θέλουν το πρωτάθλημα να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Το μήνυμα τους στην ιστοσελίδα τους είναι το εξής: "Ας δώσουμε στην Μονπελιέ τις καλύτερες πιθανότητες να σταματήσει την Παρί από τον τίτλο.

Ας αφήσουμε την Μονπελιέ να νικήσει και μην ξεχνάμε τι μας έχει διδάξει η ιστορία". Όπου ιστορία, οι οπαδοί της Μαρσέιγ εννοούν το πρωτάθλημα του 1999 όταν η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε από την Μπορντό με 3-2 στερώντας το πρωτάθλημα από την ομάδα της Μασσαλίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρσέιγ μετά και την ήττα από την Παρί μετρά δέκα ήττες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια και βρίσκεται στην δέκατη θέση αλλά αυτό, όπως φαίνεται, δεν το λογαριάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μπροστά στο εφιαλτικό, για αυτούς, ενδεχόμενο ο τίτλος να πάει στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Keywords
Τυχαία Θέματα