«Καθάρισε» σε 4 λεπτά

22:01 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Φίλιπς Στάντιον»

Ιδανικά τελείωσε τον 3ο όμιλο η Αϊντχόφεν, καθώς νίκησε με 2-1 την Ραπίντ Βουκουρεστίου στο «Φίλιπς Στάντιον» τερματίζοντας στην 1η θέση με δεκαέξι βαθμούς, ενώ οι Ρουμάνοι έμειναν στην 4η θέση. Η Αϊντχόφεν απείλησε στο 17' με τον Ένχελααρ να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 20' άγγιξε το γκολ

όταν ο Λενς τροφοδότησε τον Μάταβς που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Ραπίντ Βουκουρεστίου απάντησε στο 24' με τον Κάσιο να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 28' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όταν Λενς και Βινταλούμ συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Μάταβς που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Κομάν έδιωξε σε κόρνερ. Οι Ρουμάνοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 39' όταν ο Σ. Γκριγκόριε τροφοδότησε τον Ντεκ που πλάσαρε τον Τιτόν, αλλά ο γκολκίπερ της Αϊντχόφεν έδιωξε σε κόρνερ και το 0-0 παρέμεινε. Οι Ολλανδοί απείλησαν στο 52' με τον Τοϊβόνεν να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 57' «φλέρταραν» με το 1-0 όταν ο Λενς τροφοδότησε τον Μάταβς που πλάσαρε τον Στράτον, αλλά ο γκολκίπερ της Ραπίντ έδιωξε σε κόρνερ. Η Αϊντχόφεν άνοιξε το σκορ στο 75' όταν ο Λενς πάσαρε στον Μανόλιεφ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Στράτον. Η PSV «κλείδωσε» την νίκη στο 79' όταν ο Μανόλιεφ τροφοδότησε τον Μάταβς, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0. Η Ραπίντ απλά μείωσε στο 90+3' όταν ο Τεξέιρα με σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Στράτον, ενώ στην επαναφορά ο Πάνκου με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ: Τιτόν, Μαρζό (70' Μανόλιεφ), Μαρσέλο, Ντερίκ, Βίλεμς, Ριζμάιερ, Έγκελααρ (46' Τοϊβόνεν), Λενς, Βινταλούμ, Λαμπιάντ, Μάταβς.

ΡΑΠΙΝΤ Β.: Κόμαν (34' λτρ Στρατόν), Ντουάρτε, Μάρκος Αντόνιο, Ορος, Μπόζοβιτς, Αλέξα, Σ. Γκριγκόριε, Ν. Γκριγκόριε, Σούρντου (37' Τεξέιρα), Ντεακ, Κάσιο (72' Πάνκου).

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Μπλούμφιλντ»

Νίκη γοήτρου πήρε η Χάποελ Τελ Αβίβ επί της Λέγκια στο «Μπλούμφιλντ», αφού επικράτησε με 2-0 τερματίζοντας στην 3η θέση με επτά βαθμούς, ενώ οι Πολωνοί προκρίθηκαν ως 2οι με εννέα βαθμούς. Η Χάποελ απείλησε στο 13' με τον Ταμούζ να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκορντανά, ενώ στο 16' άγγιξε το γκολ όταν ο Τοαμά τροφοδότησε τον Ορεμούς που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Λέγκια απάντησε στο 21' όταν ο Ράντοβιτς τροφοδότησε τον Γκολ, ο οποίος πλάσαρε τον Εντέλ αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Η Χάποελ άνοιξε το σκορ στο 33' όταν ο Γκορντανά κέρδισε φάουλ από τον Ζιρό, το οποίο εκτέλεσε ο Τοαμά και με δεξί σουτ από τα 17 μέτρα νίκησε τον Σκαμπά. Η Λέγκια απείλησε στο 37' με τον Λουμπόγια να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 44' οι Ισραηλινοί «φλέρταραν» με το 2-0 όταν ο Αμπουτμπούλ τροφοδότησε τον Τοαμά που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Ντίκσον απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Οι Πολωνοί άγγιξαν την ισοφάριση στο 55' όταν ο Λ

Keywords
Τυχαία Θέματα