Δεν της έκανε το χατίρι ο ΠΑΟΚ

21:56 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-4
Γήπεδο: Ταλάγκτ
Η Τότεναμ κέρδισε με 4-0 τη Σάμροκ μέσα στην Ιρλανδία, ωστόσο το δώρο που περίμενε από τον ΠΑΟΚ δεν ήρθε κι έτσι έμεινε εκτός συνέχειας.
Η Τότεναμ ήθελε τη νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ και πίεσε από τα πρώτα λεπτά. Ο

Μπρους είπε όχι στον Ντεφόε στο 21ο λεπτό, αλλά ο Πίενααρ άνοιξε το σκορ για τα «σπιρούνια» στο 29'. Ο Νοτιοαφρικανός βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Μπορυς.
Ο γκολκίπερ της Σάμροκ απέκρουσε το από ευθείας φάουλ του Κράνιτσαρ στο 37', αλλά στην επόμενη φάση ο Τάουνσεντ έκανε το 2-0. ο Ντεφοε έστρωσε τη μπάλα στον νεαρό άσο της Τλότεναμ., ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Σάμροκ.
Οι Λονδρέζοι πέτυχαν και 3ο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45'. Ο Τάουνσεντ αυτή τη φορά ήταν ο δημιουργός και ο Ντεφόε «εκτέλεσε» από κοντά τον Μπρους.
Η Τότεναμ απογοητεύτηκε νωρίς στο δεύτερο μέρος, καθώς ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης μόλις στο 48ο λεπτό, ωστόσο είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Τελικά το δώρο που περίμεναν τα «σπιρούνια» από τη Θεσσαλονίκη δεν ήρθε κι ας έκαναν το 4-0 με τον Κέιν στο 90ο λεπτό.
ΣΑΜΡΟΚ: Μπρους, Σάλιβαν, Στίβενς, Μουράι, Ράις (46' Ο'Ντόνελ), Ομάν, Πάτερσον, Τέρνερ, Ντένεχι, Φιν (57' Τουίγκ), Σέπαρντ (74' Κιλντάφ).
ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Καμπούλ, Ασού Εκοτό (84' Φαλκέ), Ρόουζ, Λίβερμορ, Τάουνσεντ, Σάντρο, Κράνιτσαρ, Πίενααρ, Ντος Σάντος, Ντεφόε (76' Κέιν).

Keywords
Τυχαία Θέματα