Ιδανικό κλείσιμο για Αννόβερο, Σταντάρ

21:56 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 2ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΝΟΒΕΡΟ- ΒΟΡΣΛΚΑ: 3-1
Γήπεδο: AWD Arina
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, το Αννόβερο πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Βόρσλκα, σε ένα αδιάφορο ματς.
Το Αννόβερο απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Κόναν Για, ενώ στη συνέχεια πίεσε τη Βόρσκλα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Πίντο έκανε όμορφη κάθετη μπαλιά για τον Ράους, ο οποίος τελείωσε άψογα τη φάση κι έκανε το 1-0.
Οι Γεμρνοί συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα κι έφτασαν και σε δεύτερο

γκολ στο 33'. Και πάλι ο Πίντο έκανε την ασίστ αλλά αυτή τη φορά ο Κάναν Για ήταν εκείνος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντολγκάνσκι.
Η Βόρσλκα παρόλα αυτά κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το πέναλτι του Μπεζούς, το οποίο κέρδισε ο Γιανούζι από τον Έγκιμαν.
Το Αννόβερο είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-1 στο 57ο λεπτό, ωστόσο ο Ντολγκάνσκι απέκρουσε το πέναλτι του Ράους και κράτησε την ομάδα του μέσα στο ματς.
Ωστόσο το Αννόβερο πέτυχε το 3-1 στο 78ο λεπτό με τον Σόμπιερ και στην ουσία κάπου εκεί τελείωσε και το ματς.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Μίλερ, Πόγκατετζ, Έγκιμαν, Τσάχεντ (82' Αβεβόρ), Πάντερ, Πίντο (71' Σμιέντεμπαχ), Λάλα, Στιντλ (46' Στόπελκαμπ), Ράους, Σόμπιεχ, Κόναν Για.
ΒΟΡΣΚΛΑ: Ντολγκάνσκι, Πέσκοφ, Σελίν, Κρασνοπιόροφ, Μαρκόσκι, Τσεσνιάκοφ, Ομπερέμκο (72' Τκάτσουκ), Μπεζούς, Κριβοσεϊένκο (65' Γκρομόφ), Γιανούζι (87' Μπάρανικ).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ- ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: 0-1
Γήπεδο: Πάρκεν
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τις στον όμιλο του Europa League, η Σταντάρ Λιέγης, καθώς πήρε το διπλό μέσα στην Κοπεγχάγη με 1-0.
Η Σταντάρ Λιέγης μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς και δημιούργησε αρκετές καλές φάσεις στα πρώτα λεπτά, κυρίως με τον Μπεριέ, ο οποίος όμως νικήθηκε κατά κράτος σε τρεις περιπτώσεις από τον Βίλαντ.
Η Σταντάρ συνέχισε ωστόσο να πιέζει και έφτασε στο γκολ στο 31ο λεπτό. Ο Νάτσο έδωσε για τον Μπατσουαγί, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, νίκησε τον Βίλαντ.
Οι Δανοί είχαν ένα καλό σουτ με τον Εντόι στο 59ο λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα το ματς δεν είχε κάτι καλό, με τη Σταντάρ να παίρνει τη νίκη και να ολοκληρώνει τον όμιλο με τον καλύτερο τρόπο
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Ότεσεν, Σίγκουρντσον, Οβιέδο, Γκαμπόα, Κλαουντεμίρ, Ντιούφ (46' Βίνγκααρντ), Ντελανέι (77' Γκριντχάιμ), Μπολάνιος, Σαντίν (46' Νόρστραντ), Εντόι.
ΣΤΑΝΤΑΡ: Μορίς, Γκορό, Μπελχοσίν, Σιμάν, Ποκονιόλι (56' Φελίπε), Κανού, Μπεριέ, Νάτσο (75' Σεΐγιας), Μπούγιενς, Καμαρά, Μπατσουαγί (82' Σιριάκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα