Ανέβηκε δεύτερος ο ΑΠΟΕΛ

17:04 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΝΠ-Ανόρθωση: 4-0
(Ιμπραΐμι 37', 42', 62', Ανγκούλο 72')

Με έναν Ιμπραϊμι να τον πιεις στο ποτήρι η Ένωση διέλυσε την Ανόρθωση στο Παραλίμνι με τον Σκοπιανό να πετυχαίνει χατ-τρικ στα πρώτα του 3 σουτ! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αγκούλο ενώ η Κυρία έπαιζε με 10 από το 62, λόγω κόκκινης του Άντιτς.

Εθνικός Α.-Αλκή: 2-1
(Φροξυλιάς 2', Τσιντί 49'-Πατρανόι 81')

Με σκόρερ τους Φροξυλιά (1') και Τσιντί (48') ο Εθνικός πήρε δεύτερη σερί νίκη έφτασε τους 21 βαθμούς

και συνεχίζει την αντεπίθεση για το στόχο της παραμονής.

Το γρήγορο γκολ ήταν ένα ζητούμενο για τον Εθνικό. Ο Φροξυλιάς το έκανε πράξη με την πρώτη φάση του αγώνα σημαδεύοντας σωστά με αριστερό σουτ στο 1' ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Τσιντί μπήκε στη θέση του Μπούργκιτς και στο 48' με κοντινό πλασέ, έβγαλε... ασπροπρόσωπο τον Απόστολο Μακρίδη για την επιλογή του, ζευγαρώνοντας τα γκολ του Εθνικού.

Ο Εθνικός με τους Αμεσάν και Λεδέσμα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τρίτο γκολ ωστόσο ο Στυλιανού και η αστοχία το απέτρεψαν με την Αλκή στο 81' να μειώνει στο σκορ σε 2-1 με τον Πατρανόι.

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λ.: 2-1
(Ντε Βισέντι 67' πεν., 75'-Σανγκόι 12')

Με δύο ακόμα γκολ του Τόμας Ντε Βινσέντι (65' με πέναλτι και 74' με υπέροχο πλασέ) ο ΑΠΟΕΛ ανέτρεψε το αρχικό προβάδισμα του Απόλλωνα με τον Σανγκόι (11') και τον προσπέρασε, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Είχε και δοκάρι ο ΑΠΟΕΛ με τον Αλωνεύτη (73')

Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια: 0-1
(Σερφά 7')

Σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις σε κάθε ημίχρονο η Ομόνοια κατάφερε να σκοράρει μετά από 2 αγωνιστικές και πήρε το τρίποντο στο «Αμμόχωστος» απέναντι στην μαχητική Νέα Σαλαμίνα. Καλή στο πρώτο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα όμως στην συνέχεια δεν είχε δυνάμεις για κάτι καλύτερο. Ντεμπούτο για Ρούμπιο, το γκολ ο Σερφά στο 6' για τους πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα