Έσωσε την παρτίδα η Μονακό (VIDEO)

16:57 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1'-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΟΝΑΚΟ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 1-1
Γήπεδο: Λουί ΙΙ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μονακό και Παρί, με τη διαφορά τους να μένει στους 5 βαθμούς.

Η Παρί μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ ο Άλεξ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και με νέα κεφαλιά από πολύ κοντά, ο Παστόρε έκανε το 1-0. Στο 10' τα σουτ των Οκάμπος

και Μουρίνιο, κόντραραν σε σώματα αμυντικών της Παρί, ενώ στο επόμενο λεπτό μετά από κόρνερ ο Ζερμέν δεν έπιασε καλά την κεφαλιά. Στο 13ο λεπτό ο Κάμπος έκανε καταπληκτική ενέργεια και σουτ, αλλά ο Σιρίγκου έπεσε κι έδιωξε και στην επαναφορά ο Ριβιέρ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο επόμενο λεπτό ο Σιρίγκου βγήκε και πρόλαβε τον Ριβιέρ σωτήρια, Ενώ στο 21' τρεις παίκτες της Μονακό δεν μπόρεσαν από κοντά να σκοράρουν και στη συνέχεια ο Μουτίνιο έπιασε το μονοκόμματος σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο 24ο λεπτό ο Σούμπασιτς έπεσε κι έδιωξε το φάουλ του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ στο 31' ο Παστόρε έκανε όμορφη κίνηση και σουτ από τα δεξιά, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 56ο λεπτό ο Σούμπασιτς είπε όχι σε δυνατό σουτ του Ίμπρα, όπως έκανε και στο 73' σε προσπάθεια του Λούκας, ενώ στο 74' οι παίκτες της Μονακό έκρυψαν την μπάλα, ο Φαμπίνιο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Τιάγκο Σίλβα έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο 89ο λεπτό ο Σιρίγκου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μενέζ.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Καρβάλιο, Αμπιντάλ, Κουρζαβά, Φαμπίνιο, Τουλαλάν, Μουτίνιο, Ροντρίγκες (86' Καρασκό), Οκάμπος (46' Κοντογκμπιά), Ριβιέρ, Ζερμέν (64' Μπερμπάτοφ).

ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Άλεξ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Φαν ντερ Βιλ, Ματουϊντί, Μότα, Παστόρε (65' Μενέζ), Βεράτι (65' Καμπάιγ), Λούκας (82' Λαβέτσι), Ιμπραΐμοβιτς

Ναντ-Λιόν: 1-2
(Τζόρτζεβιτς 84'-Λακαζέτ 40', Γκομίς 76' πεν.)

Σημαντική νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Λιόν μέσα στην έδρα της Ναντ και βλέπει Ευρώπη.

Η Λιόν άνοιξε το σκορ με τον Λακαζέτ στο 40ο λεπτό, ενώ στο 77' ο Γκομίς με πέναλτι έκανε το 2-0. Η Ναντ μείωσε με τον Τζόρτζεβιτς στο 84', αλλά τρία λεπτά μετά έχασε τον σκόρερ της με κόκκινη κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα