Μοιρασιά στη Ρώμη, έμφραγμα για Γιούβε (VIDEO)

15:30 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

SERIΕ A'-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚ

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 1-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Σεφτέ στις νίκες για το 2014 έκανε η Ίντερ που κέρδισε με 1-0 τη Σασουόλο, η οποία βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

Στο 16ο λεπτό ο Πέγκολο έπεσε κι έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Γκουαρίν, ενώ στο 20' το σουτ του Ερνάνες, έξυσε το δοκάρι της Σασουόλο. Τέσσερα λεπτά μετά, η κεφαλιά του Αριάουντο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Χαντάνοβιτς, ο οποίος στο 32' απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Μπεράρντι. Στο 40ο λεπτό ήταν η σειρά του Πέγκολο να

αποκρούσει το όμορφο σουτ του Μιλίτο, όπως έκανε και στο 42'.

Η Ίντερ άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με όμορφη κεφαλιά του Σάμουελ, μετά από κόρνερ του Ερνάνες. Στο 54' το μακρινό σουτ του Γκουαρίν δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 63' ο Πέγκολο είπε όχι σε όμορφο σουτ του Ερνάνες και στην επαναφορά ο Τζόναθαν σούταρε άουτ. Στο 71ο λεπτό ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Ερνάνες.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρολάντο, Σάμουελ (80' Καμπανιάρο), Ζουάν, Τζόναθαν, Γκουαρίν, Κουζμάνοβιτς (84' Tαϊντέρ), Ερνάνες, Ναγκατόμο, Παλάσιο, Μιλίτο (66' Μπότα)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Μπιάνκο (74' Μισιρόλι), Καναβάρο, Αριάουντο, Ρόζι, Μπρίγκι, Μαρόνε, Μπιοντίνι (23' Τσίμπσα), Λόνγκι, Φλοκάρι (80' Φλόρες), Μπεράρντι

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΤΖΕΝΟΑ: 0-1
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Λιβόρνο από την Τζένοα και βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η Τζένοα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μπάρντι απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Τζιλαρντίνο και στην επαναφορά ο Αντονέλι έκανε το 1-0 από κοντά. Στο 20ο λεπτό ο Πέριν νίκησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τον Παουλίνιο, ενώ στο 26' το πλασέ του Κονατέ, έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 27ο λεπτό το σουτ του Εμγκαρά πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 63ο λεπτό ο Μότα έκανε τη σέντρα, αλλά το πλασέ του Ματουζαλέμ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 73' ακυρώθηκε γκολ του Εμεγκάρα ως οφσάιντ, με τη φάση να μην είναι καθαρή. Στο 90+3' ο Παουλίνιο έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Πορτανόβα έσωσε πάνω στη γραμμή.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κετσερίνι, Κόντα, Έμερσον, Γκρέκο (71' Ντάνκαν), Μπενάσι, Μεσμπά, Λούκι, Πιτσίνι (58' Μπελφοντίλ), Εμεγκάρα (86' Μπόρχα), Παουλίνιο

ΤΖΕΝΟΑ: Πέριν, Μπουρδίσο, Βρσάλικο (50' Μότα), Πορτανόβα, Ματουζαλέμ, Μπερτολάτσι (75' Καμπράλ), Αντονίνι, Ντε Τσέλιε (61' Στουράρο), Αντονέλι, Κονατέ, Τζιλαρντίνο.

ΒΕΡΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-2
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Στο 2-2 κόλλησε η Γιουβέντους μέσα στην έδρα της Βερόνα κι έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει με 11 βαθμούς από τη Ρόμα.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 3ο λεπτό ο Ράφαελ απομάκρυνε δύσκολα το φάουλ του Πίρλο, αλλά στο 4'ήρθε το γκολ για τη «Μεγάλη Κυρία». Ο Ράφαελ έδιωξε αρχικά το σουτ του Ασαμόα από αριστερά, αλλά στην επαναφορά ο Τέβες έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Οι «μπιανκονέρι» ήταν κυρίαρχοι στο ματς και στο 21ο λεπτό ο Πογκμπά έβγαλε όμορφα για τον Τέβες κι εκείνος από καλή θέση, έκανε το 2-0. Στο 33ο λεπτό το σουτ του Τέβες πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 49ο λεπτό ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Πογκμπά και στο 52΄ο Τόνι με όμορφη κεφαλιά, μείωσε σε 2-1. Στο 64ο λεπτό ο Μόρας έκοψε σωτήρια τον Βιδάλ ενώ στο 67' ο Οσβάλντο είχε δοκάρι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ως παίκτης της Γιουβέντους. Στο 71ο λεπτό το σουτ του Χάλφρεντσον πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 73' την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Οσβάλντο. Στο 78ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Οσβάλντο που είχε μπει δυναμικά στο ματς και στο 90+4' ήρθε το έμφραγμα για τη Γιούβε, καθώς ο Γκόμες έκανε το 2-2 για τη Βερόνα.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μόρας, Μάρκες, Αλμπερτάτσι, Κατσιατόρε (86' Γκόμες), Γιάνκοβιτς (62' Μαρτίνιοο), Χάλφρεντσον, Ρομούλο, Ντοναντέλ (69' Κιριλιάνο), Ιτούρμπε, Τόνι

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι (76' Ογκμπόνα), Μπονούτσι, Κάσερες, Βιδάλ, Πογκμπά, Λιχτστάινερ, Πίρλο, Ασαμόα (80' Πελούζο), Τέβες, Γιορέντε (65' Οσβάλντο).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαμπντόρια που κέρδισε την Κάλιαρι με 1-0.

Στο 10ο λεπτό ο Έντερ έβγαλε τη σέντρα και ο Οκάκα έπιασε την κεφαλιά με τον Αβράμοφ να αποκρούει, αλλά στο επόμενο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Γκασταλντέλο με όμορφη κεφαλιά, έκανε το 1-0 για τη Σαμπντόρια. Στο 19ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Σάου, ως οφσάιντ, ενώ στο 43' ο Αβράμοφ είπε όχι εντυπωσιακά σε προβολή του Γκαμπιαντίνι από τη μικρή περιοχή.

Στο 48ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Κάλιαρι και στο 54' ο Ντα Κόστα είπε όχι σε διαγώνιο σουτ του Νενέ. Στο 58ο λεπτό το σουτ του Γκαμπιαντίνι, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 82' και στο 89' οι Σάου και Βεσίνο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Γκασταλντέλο, Φορναζιέρ, Ρεγκίνι, Παλόμπο, Οκάκα (83' Ρενάν), Γκαμπιαντίνι, Κρστίσιτς (83' Βζόλεκ), Σοριάνο (61' Ομπάνγκ), Έντερ.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Περικό, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Κόντι, Έκνταλ (79' Αντριάν), Καμπρέρα (55' Κόσου), Βεσίνο (46' Ιμπραΐμι), Σάου, Νενέ.

ΛΑΤΣΙΟ-ΡΟΜΑ: 0-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το Derby della Capitale ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο, αλλά ευτυχώς για τους τζιαλορόσι, η Βερόνα πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Γιουβέντους και η διαφορά έμεινε στους 9 βαθμούς (ένα ματς λιγότερο η Ρόμα).

Η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς ήταν ένα σουτ του Φλορέντζι στο 15ο λεπτό, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ το ματς ήταν πολύ κακό γενικά στα πρώτα λεπτά. Στο 25ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ζερβίνιο ως οφσάιντ, ενώ στο 30' ο Μπερίσα απέκρουσε το μακρινό σουτ του Τότι. Στο 34' η λόμπα του Πιάνιτς δεν βρήκε το στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γκονζάλες στο 36'. Τρία λεπτά αργότερα ο Μαϊκόν έκανε τρομερή ενέργεια από δεξιά και γύρισε στον Πιάνιτς, όμως ο Βόσνιος έκανε τραγικό κοντρόλ όντας τετ α τετ με τον Μπερίσα, ενώ στο 40' και στο 42' τα σουτ των Ζερβίνιο και Τότι, έφυγαν λίγο άουτ.

Η Ρόμα πίεσε κι άλλο στην επανάληψη και στο 53' όπως και 54' ο Μπερίσα απέκρουσε τα σουτ των Ζερβίνιο και Πιάνιτς, ενώ στο 57' το δυνατό σουτ του Τότι, πέρασε μόλις άουτ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Ράντου, Μπιάβα, Ντίας, Κονκό, Λεντέσμα, Λούλιτς, Γκονζάλες (79' Ονάζι), Κεϊτά (46' Μάουρι), Καντρέβα, Κλόζε

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μπενατιά, Μαϊκόν, Κάσταν, Τοροσίδης, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (79' Λιάγιτς), Στρούτμαν, Φλορέντζι (65' Μπάστος), Ζερβίνιο, Τότι (82' Ντέστρο)

ΠΑΡΜΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Χαμένες βγήκαν Πάρμα και Κατάνια που κόλλησαν στο 0-0, με τους «παρμένζι» να χάνουν έδαφος σχετικά με τις Ευρωπαϊκές θέσεις και την Κατάνια να βλέπει τη Serie B' να κοντοζυγώνει.

Στο 7ο λεπτό ο Αντούχαρ είπε όχι σε σουτ του Κασάνο, ενώ στο 27' ο Κάστρο έβγαλε όμορφα για τον Μπαριέντος, που δεν βρήκα καλά την μπάλα και σπατάλησε σημαντική ευκαιρία. Στο 33ο λεπτό το σουτ του ΜΠαρέντος σταμάτησε στο δοκάρι του Μιράντε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αμάουρι έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Στο 42ο λεπτό ο Ίζκο έκανε όμορφη ενέργεια κι έδωσε στον Μπαριέντος, αλλά το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στον Μιράντε, ενώ στο 45+1' ο Αντούχαρ είπε όχι σε σουτ του Κασάνο.

Στο 49ο λεπτό ο Μπεργκέσιο είχε νέο δοκάρι για την Κατάνια, ενώ στο 52' το πλασέ του Αμάουρι πέρασε μόλις άουτ. Στο 61ο λεπτό η κεφαλιά του Μπιαμπιανί έξυσε το δοκάρι της Κατάνια, ενώ στο 63' το πλασέ του Λόντι έφυγε λίγο άουτ και στο 64' ο Αντούχαρ πρόλαβε προ του Αμάουρι. Στο 72ο λεπτό η Κατάνια έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Ρινάουντο, ενώ στο 81' ο Μπαριέντος έχασε το άχαστο από πολύ κοντά. Τρία λεπτά αργότερα μετά από κόνρερ του Κασάνι, ο Αμάουρι έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Κατάνια.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Γκόμπι (86' Μολινάρο), Λουκαρέλι, Παλέτα, Κασάνι, Μαρκιόνι, Παρόλο, Γκαργκάνο (62' Άκουα), Κασάνο (74' Παλαντίνο), Μπιαμπιανί, Αμάουρι.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Περούτσι, Μπελούτσι, Σπόλι, Ρολίν (76' Άλβαρες), Λόντι, Ίζκο, Ρινάουντο, Κάστρο (89' Φεντάντο), Μπαριέντος, Μπεργκέσιο (89' Πλαζίλ).

ΤΟΡΙΝΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2014 πέτυχε η Μπολόνια, που επικράτησε με 2-1 της Τορίνο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η Τορίνο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό, ο Νταρμιάν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ιμόμπιλε με κεφαλιά από κοντά, άνοιξε το σκορ. η Μπολόνια απάντησε άμεσα, καθώς στο 11' ο Μπιάνκι πίεσε ψηλά, ο Παντέλι έκανε λάθος έξοδο κι εκείνος έδωσε στον Κριστάλδο που πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-1. Στο 221ο λεπτό ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Κριστάλδο, αλλά στο 24' ο κίπερ της Τορίνο έκανε κακή απόκρουση σε σουτ του Κριν και ο Κριστάλδο πήρε το ριμπαόυντ κι έκανε το 2-1 για την Μπολόνια. Στο 30ο λεπτό ο Κούρτσι σταμάτησε τον Φάρνερουντ.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Τσέρτσι σταμάτησε στο δοκάρι της Μπολόνια και στο 53' ο Ιταλός φορ έκανε νέο σουτ, με τον Κούρτσι να εξουδετερώνει αυτή τη φορά. Στο 68ο λεπτό ο Παντέλι είπε όχι σε προσπάθεια του Μπιάνκι, όπως έκανε και στο 85' σε σουτ του Τσέρτσι.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μαξίμοβιτς, Μορέτι, Γκλικ, Ελ Καντουρί (46' Μπα΄σα), Φάρνερουντ (63' Λαρόντο), Νταρμιάν (46' Κούρτιτς), Βίβες, Μασιέλο, Τσέρτσι, Ιμόμπιλε.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Άντονσον, Νατάλι (63' Τσερούμπιν), Μαντοβάνι, Κριν (78' Σόρενσεν), Πέρες, Γκάρικς, Χριστοδουλόπουλος, Μορλέο, Κριστάλδο, Μπιάνκι (87' Ίμπσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα