Καταγγελία Δρίτσα: «Το υπουργείο Παιδείας στέλνει προσκλήσεις για εκδηλώσεις του Μώραλη» (ΦΩΤΟ)

17:09 11/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας κατηγορεί τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο για «άθλιες μεθόδους του παλαιοκομματισμού» καθώς καταγγέλει ότι το συγκεκριμένο υπουργείο στέλνει, με δημόσιες δαπάνες, προσκλήσεις για προεκλογικές εκδηλώσεις του Γιάννη Μώραλη.

«Με ανησυχία και βαθύ προβληματισμό, καταγγέλλω τον Υπουργό Παιδείας κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, γιατί από

το Υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά. Είναι φανερό ότι αναβιώνει ο παλαιοκομματισμός, στη πιο κυνική του εκδοχή», ανέφερε ο κ. Δρίτσας, ανεβάζοντας μάλιστα στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook τις επίμαχες φωτογραφίες.

«Αυτό το ψηφοδέλτιο αλλά και οι υποστηρικτές του, επιβεβαιώνουν ότι όχι μόνον δεν φέρνουν τίποτα νέο, αλλά αντίθετα ακολουθούν με κυνικό τρόπο τις πιο άθλιες μεθόδους του παλαιοκομματισμού που ο λαός τον έχει καταδικάσει οριστικά. Καλώ τον κ. Αρβανιτόπουλο να λογοδοτήσει. Τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα