Κάρολ: Να στρέψουμε τους Έλληνες εναντίον της Εθνικής τους

14:31 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη, η Βόρειος Ιρλανδία θα παίξει στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στην Ελλάδα και ο Ρόι Κάρολ, έχοντας εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα, σημείωσε πως οι Βορειοϊρλανδοί θα έχουν ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα αν, στη διάρκεια του αγώνα, καταφέρουν να στρέψουν τους Έλληνες φιλάθλους εναντίον της ελληνικής ομάδας.
Σε δηλώσεις του ο 37χρονος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και βασικός στην Εθνική της

Βορείου Ιρλανδίας τόνισε: "Ξέρω πώς είναι οι Έλληνες φίλαθλοι και ελπίζω να σκοράρουμε πρώτοι για να τους στρέψουμε εναντίον της δικής τους ομάδας. Μπορεί να γίνει αυτό με τους Έλληνες οπαδούς. Είναι πολύ παθιασμένοι με τα σπορ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο... Ζουν για την ομάδα τους και αν η ελληνική ομάδα δεν είναι όπως περιμένουν την Τρίτη, μπορεί να στραφούν εναντίον των παικτών τους. Μπορεί να πάει από οποιαδήποτε πλευρά, να τρελαθούν ή να σιγήσουν. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάει το παιχνίδι".
Ο Ρόι Κάρολ μίλησε και για τον πρώην συμπαίκτη του, τον Κώστα Μήτρογλου: "Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Ξέρω ποιος είναι, μπορεί να σκοράρει από το πουθενά, μπορεί να βρει δίχτυα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χρειάζεται καλούς παίκτες δίπλα του για να ξεχωρίσει και στον Ολυμπιακό είχε τέτοιους, για αυτό πέτυχε και τόσα γκολ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ δείχνοντας την αξία του. Όταν πήγε στη Φούλαμ αντιμετώπισε δυσκολίες γιατί η ομάδα ήταν σε κακή κατάσταση και ο ίδιος τραυματίστηκε πριν πάρει μεταγραφή. Ήταν δυο μήνες εκτός λόγω προβλήματος στο γόνατο, αλλά τώρα είναι καλά και ήδη έχει σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Τέλος, ο Κάρολ μίλησε για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και τη μεταγραφή του στη Νοτς Κάουντι: "Απόλαυσα το διάστημα που ήμουν στην Ελλάδα. Έπαιξα 2.5 χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ να επιστρέψω γιατί πέρασα όμορφα και απογοητεύτηκα που έφυγα γιατί η οικογένεια μου είχε προσαρμοστεί. Όμως ήθελα να συνεχίσω να παίζω για να μπορώ να αγωνίζομαι στην εθνική μου ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα