«Περνάει» από την Κατερίνη ο Ηρακλής, δε χάνει η Λεγκάνες

13:45 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική μας ομάδα παρά το γεγονός ότι το βράδυ του Σαββάτου προηγήθηκε σχετικά νωρίς στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Φινλανδία, έφυγε με έναν μόνο βαθμό από το Ελσίνκι, δεχόμενη την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο. Η προκριματική φάση του EURO 2016 συνεχίζεται την Κυριακή με οκτώ παιχνίδια, ενώ στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν, επίσης, τα ματς για την 1η αγωνιστική της Φουτμπολ Λιγκ, καθώς και αυτά για τη Β' Ισπανίας και τη Β' Ιταλίας.

«Ποδαρικό»

με νίκη ο Ηρακλής

Ξεκινάμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με τον αγώνα Πιερικός - Ηρακλής στον οποίο θα πάμε με το «Διπλό» σε απόδοση 1.80. Οι Κατερινιώτες προέρχονται από μια κακή σεζόν, όπου έδωσαν "μάχη" για την παραμονή, την οποία εξασφάλισαν σχετικά εύκολα κυρίως εξαιτίας της εντός έδρας αποδοτικότητας τους (5 νίκες), αλλά και της προβληματικής παρουσίας Καβάλας και Αναγέννησης Γιαννιτσών. Φέτος, άπαντες στις τάξεις των "μελανόλευκων" θέλουν να είναι διαφορετικά. Το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, οι προσθήκες ήταν αρκετές, ενώ πολύ σημαντική ήταν η παραμονή παικτών "κλειδιά" όπως οι Μανίκας, Καρτσαμπάς, Κέρι, Παπατολίκας και Ντόικιτς.

Νέα σελίδα ανοίγει σήμερα για τον Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα. Οι κυανόλευκοι δίνουν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της νέας εποχής, που ελπίζουν ότι θα είναι υγιής, χωρίς προβλήματα και με την ομάδα σύντομα στη Σούπερλιγκ. Ο επιχειρηματίας Σταύρος Παπαθανασάκης ήρθε απ' τον Καναδά με όρεξη, απέδειξε ότι έχει οικονομική δυνατότητα και διάθεση, πήρε τα ηνία του ιστορικού συλλόγου και αμέσως φάνηκε η διαφορά. Το ρόστερ ενισχύθηκε με πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές επιπέδου Σούπερλιγκ όπως οι Περόνε, Ρομάνο, Μπαρτολίνι, από κοντά και οι χρήσιμοι Ζιαμπάρης (στόπερ), Πασάς (μέσος), Λουκίνας (επιθετικός) και Αγγελούδης (επιθετικός). Παρέμειναν οι πολύτιμοι Πορτουλίδης, Μπάμπα, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Χουάντερσον και Μπουκουβάλας, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου, που επίσης συνεχίζει. Οτιδήποτε άλλο πέρα απ' την άνοδο θα θεωρηθεί αποτυχία για τους κυανόλευκους και θεωρούμε ότι σήμερα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Δε χάνει ο Τύρναβος

Παραμένουμε στη Φουτμπολ Λιγκ με μία ακόμη πρόταση, το «Χ2» σε απόδοση 2.50 στο ματς Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος. Η Αναγέννηση, πέρσι έμεινε μακριά απ' τις περιπέτειες, ενώ 1-2 γκέλες δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει την είσοδο στην πρώτη τετράδα στο φινάλε της σεζόν. Σκληροτράχηλη ομάδα, κύριο «όπλο» της η έδρα, την οποία εκμεταλλεύτηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης συνεχίζει στον πάγκο της Αναγέννησης, καθώς έδειξε έργο πέρυσι, ενώ το ρόστερ δεν υπέστη φοβερές διαφοροποιήσεις. Από την άλλη, μια απ' τις ομάδες που άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις ήταν στο περσινό πρωτάθλημα ο Τύρναβος. Στην επιστροφή τους στη Φούτμπολ Λιγκ, οι Θεσσαλοί έφτασαν πολύ εύκολα και σύντομα στην παραμονή, που ήταν και ο ρεαλιστικός στόχος, τερμάτισαν στην 6η θέση και για ένα χρονικό διάστημα ήταν υποψήφιοι ακόμη και για τα πλέι οφ. Πολύ καλή δουλειά απ' τον Άγγελο Διγκόζη, σ' ένα περιβάλλον που αποπνέει υγεία και χαρακτηρίζεται από οργάνωση. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο Έλληνας κόουτς συνεχίζει στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας, που φέτος θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις αξιοπρεπείς παρουσίες. Υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις, ωστόσο και όσοι παίκτες αποκτήθηκαν είναι ικανοί να διατηρήσουν τον Τύρναβο στα ίδια επίπεδα, ίσως και να τον ανεβάσουν ένα σκαλοπάτι και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας σήμερα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Λεγκάνες

Επόμενη επιλογή, το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Σπόρτινγκ Χιχόν - Λεγκάνες για τη Β' κατηγορία της Ισπανίας. Συμβόλαιο με τις ισοπαλίες έχει συνάψει τον τελευταίο καιρό η Χιχόν, με αποτέλεσμα να της στερείται η δυνατότητα να βρίσκεται ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Η Σπόρτινγκ παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα (3-4-0), όμως ταυτόχρονα τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της για της Σεγούντα έχουν λήξει στο ισόπαλο 1-1. Η Λεγκάνες, από την πλευρά της, θα παραταχθεί με... άγριες διαθέσεις στο σημερινό ματς του «Μολινόν». Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Τενερίφης ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία στο στρατόπεδο των «νεοφώτιστων», παίρνοντας τη σκυτάλη από ένα σερί δύο ισοπαλιών και μίας ήττας σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Κερδίζει η Αβελίνο

Συνεχίζουμε με Ιταλία και τον αγώνα για τη Β' κατηγορία, Αβελίνο - Κάρπι, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.12. Τις υψηλές πτήσεις της συνεχίζει η Αβελίνο η οποία δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Το συγκρότημα του Μάσιμο Ραστέλι παραμένει αήττητο στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις καθώς μετράει δύο νίκες επί των Λατίνα (2-1 εκτός έδρας) και Λιβόρνο (2-1 εντός έδρας) και τρεις ισοπαλίες με αντιπάλους τις Σπέτσια (0-0 εντός έδρας), Φροζινόνε (0-0 εκτός έδρας) και Τερνάνα (2-2 εκτός έδρας). Στις επιτυχίες επέστρεψε, από την άλλη, η Κάρπι επικρατώντας της Προ Βερτσέλι με 1-0 την προηγούμενη βδομάδα, μετά την ήττα της στην έδρα της Βίρτους Εντέλα με 2-0. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα που έχει υποστεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας, ενώ μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ωστόσο σήμερα το έργο της είναι δύσκολο και οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Over στο Λβιβ

Από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τώρα, έχουμε ξεχωρίσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.12 στον αγώνα Ουκρανία - ΠΓΔΜ. Με σκοπό τη νίκη θα μπουν και οι δύο ομάδες στο σημερινό ματς, προκειμένου να διατηρηθούν «ζωντανές» στη μάχη της πρόκρισης. Τόσο οι Ουκρανοί όσο και οι Σκοπιανοί έχουν μετρήσει μία ήττα και μία νίκη (με αυτή τη σειρά) στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκονται για τα καλά στο «παιχνίδι» της τριάδας. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν στην πρεμιέρα την εντός έδρας ήττα από τη Σλοβακία με 0-1, ενώ την Πέμπτη πέτυχαν το διπλό με 0-2 επί της Λευκορωσίας. Η ΠΓΔΜ, από την πλευρά της, πήρε ψυχολογία από το νικηφόρο 3-2 της Πέμπτης επί του Λουξεμβούργου, το οποίο ακολούθησε τη βαριά εκτός έδρας ήττα (5-1) από την Ισπανία στην πρεμιέρα. Βέβαια, η ήττα στη χώρα της Ιβηρικής ήταν εντός προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην θεωρηθεί και... καταστροφή. Οι γείτονες θα μπουν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο της «Αρένα Λβιβ» με... άγριες διαθέσεις, θέλοντας να δείξουν ότι δεν επιτελούν... συμπληρωματικό ρόλο στον όμιλο και με την εικόνα που έχει η άμυνά τους μέχρι στιγμής, το Over 2.5 γκολ έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

«Παλεύει» η Κηφισιά

Τελευταία μας πρόταση, από το μπάσκετ και την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, και είναι το χάντικαπ των +15.5 πόντων της Κηφισιάς σε απόδοση 1.90 στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ντέρμπι των βορείων προαστίων αφού στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και Κηφισιά. Στην έναρξη της σεζόν ο προβληματικός Παναθηναϊκός πέτυχε τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού που θα του δώσει την ώθηση για τη συνέχεια και ιδιαίτερα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας την Παρασκευή με την πολωνική Τούροφ εντός. Απόψε θα μείνει έξω ο Παππάς που ήταν ο πολυτιμότερος απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ θα πατήσει παρκέ δειλά-δειλά ο Γκιστ που όμως πρέπει γενικά να προφυλαχθεί. Παραμένουν εκτός οι Νέλσον, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντάκος και Χαραλαμπόπουλος. Η Κηφισιά είναι ομάδα τετράδας και θα παλέψει για το στόχο αυτό με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Πολύ καλό κλίμα στην ομάδα μετά την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Γενικά οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις και είναι λίγο απίθανο να δούμε συντριβή. Εκτός από τα εξωαγωνιστικά ο αγώνας δεν είναι για συντριβή και καθαρά με μπασκετικά δεδομένα. Εξαιρετικό το χάντικαπ των 15.5 πόντων που προσφέρεται ο αγώνας. Επιλογή η Κηφισιά +15.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν εγγραφθείτε σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Keywords
κατερινη, ηρακλης, euro, νέα, ηνία, γκολ, ΠΓΔΜ, σλοβακία, οακα, παναθηναικος, ολυμπιακος, ΠΑΟΚ, betarades, livescore, ελλαδα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , προγνωστικα στοιχηματος, Καλή Χρονιά, ολυμπιακοί αγώνες, betarades, αποτελεσματα, σλοβακία, ηνία, δουλεια, εδρα, εθνικη, ηττα, ισπανια, ιταλια, κηφισια, κοντρα, μπασκετ, οακα, ουκρανια, παιχνιδια, προγραμμα, πτησεις, υγεια, ψυχολογια, ωθηση, αμυνα, αναγεννηση, βαθμολογια, βδομαδα, βραδυ, βρισκεται, γκολ, γεγονος, δευτερο, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δωσει, διπλο, ευκολα, ελσινκι, ενημερωθειτε, εφυγε, υγιης, ιδια, εικονα, ημιχρονο, κηφισιας, κλιμα, μακρια, νικη, ξερετε, ομαδα, οκτω, πασας, παμε, πεμπτη, περιβαλλον, πιερικος, πιθανοτητες, προβληματα, πρωι, ρολο, σεζον, σερι, συνεχεια, συντομα, φινλανδια, φορα, χιχον, αγωνας, euro, χωρα, ιδιαιτερα, κυριακη, μεινει, ομαδες, παιχνιδι, τυρναβος
Τυχαία Θέματα