Καραγκούνης: Μοιρασμένες οι πιθανότητες με Ρουμανία

09:21 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 15 και 19 Νοεμβρίου η Εθνική Ελλάδας θα παίξει με την Εθνική Ρουμανίας σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Γιώργο Καραγκούνη να υποστηρίζει πως οι πιθανότητες είναι 50-50 και να σημειώνει πως η ελληνική ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Σε δηλώσεις του στο ρουμανικό περιοδικό Fanatik, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Εμείς είναι σίγουρο ότι θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για την πρόκριση. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό βαθμολογικό απολογισμό, αλλά εντέλει πέρασαν οι Βόσνιοι στην ισοβαθμία.
Θέλω να τους συγχαρώ γιατί πράγματι έκαναν έναν πολύ καλό προκριματικό γύρο, αλλά θέλω να συγχαρώ και την ομάδα μου, γιατί επί της ουσίας τερματίσαμε στην πρώτη θέση και χάσαμε την απευθείας πρόκριση στην ισοβαθμία".
Για την Εθνική Ρουμανίας, ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε: "Η γενιά του Χάτζι ήταν καταπληκτική και την θαύμαζα στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι σαν τώρα τις εμφανίσεις της Ρουμανίας στο Μουντιάλ του 1994. Και η τωρινή ομάδα έχει καλούς παίκτες, όπως ο Τόρζε, ο Τανάσε και ο Μαρικά. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες στα μπαράζ είναι 50-50 και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα