«Χαίρομαι που απαλλάχθηκα από αυτή την μαλ...»

08:18 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι αποφάσισε να αποσυρθεί από το μπάσκετ και δεν κρύβει την χαρά του που απαλλάχθηκε, όπως είπε, από αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια σιχαινόταν το παιχνίδι του.
Σε δηλώσεις του ο πρώην άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς και των Χιούστον Ρόκετς τόνισε: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα όσα πέτυχα στην καριέρα μου. Ήμουν άτυχος, αλλά δεν πειράζει. Τα τελευταία χρόνια σιχαινόμουν το παιχνίδι μου και χαίρομαι που ξεμπέρδεψα επιτέλους από αυτή την μαλ...".
Στην συνέχεια ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι δήλωσε: "Δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να ξεπεράσω τους τραυματισμούς μου.

Προσπάθησα με κάθε νόμιμο τρόπο αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ. Είναι καθαρά θέμα κακής ψυχολογίας και χαμηλής αυτοπεποίθησης".
Για την οικογένεια του δήλωσε: "Πλέον θα μπορώ να περνάω πολύ χρόνο με τους δυο γιους μου και τις δυο κόρες μου. Δεν θα χρειάζεται να ταξιδεύω κάθε τρεις μέρες. Χαίρομαι πολύ να παρακολουθώ από κοντά τις δραστηριότητες των παιδιών μου".
Τέλος, ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι είπε: "Το μεγαλύτερο τρόπαιο για εμένα δεν είναι η είσοδος στο Hall of Fame. Είναι αυτό που είχε πει ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, για εμένα. Πως είμαι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει μαρκάρει ποτέ. Φυσικά αναφέρομαι στον αδερφό μου, Κόμπι Μπράιαντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα