Κατσουράνης: Γκολ από αστεία λάθη

09:08 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Μακάμπι Χάιφα έχοντας δεχτεί δυο γκολ από αστεία λάθη όπως υπογράμμισε ο Κώστας Κατσουράνης που σημείωσε πως το παιχνίδι έγινε ροντέο και ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια.

Σε δηλώσεις του μετά το 3-2 ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ

τόνισε: "Φάγαμε δυο γκολ από αστεία λάθη, που μας επηρέασαν ψυχολογικά. Δεν πρέπει να γίνονται σε αυτό το επίπεδο. Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς. Θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει από το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος κάνοντας καλή εμφάνιση, καθώς είχαμε ξοδέψει πολλές δυνάμεις, πήραμε δίκαια το ματς. Μπορείς να δεχθείς γκολ από λάθη. Θέλουμε χρόνο, η ομάδα βαδίζει καλά, παίρνουμε ψυχολογία από αυτές τις νίκες. Σήμερα το ματς ήταν ροντέο. Δεν παίζουμε άσχημα και αυτό μπορούν να το αναγνωρίσουν οι πάντες. Σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι".
- Για τα γκολ που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις: "Οι μεγάλες ομάδες έχουν τα στημένα. Έχουμε καλούς εκτελεστές και καλούς παίκτες με το κεφάλι. Σήμερα και ο Νίνης έβαλε τέτοιο γκολ".
- Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Σε κάθε ματς κατεβαίνουμε για την νίκη. Έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε και εκεί την Μακάμπι, όπως την είδα σήμερα. Στόχος είναι να πάρουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την πρόκριση και αν γίνεται να εξασφαλίσουμε και την πρώτη θέση".
- Για την πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Έχουμε το ρόστερ να ανταποκιρθούμε. Προς το παρόν παίρνουμε αποτελέσματα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Θα βελτιωθούμε στην συνέχεια".
- Για το γκολ του Σαλπιγγίδη: "Θεωρώ ότι ο Σάλπι είναι επαγγελματίας, κάνει την δουλειά του και δίνει την ψυχή του. Βάζει κρίσιμα γκολ και βλέπουμε μέσα στο γήπεδο πόση ψυχή δίνει".
- Για την θέση του στόπερ: "Έχουν περάσει πολλά ματς στον ΠΑΟΚ, το έχω συνηθίσει, αφού από την πρώτη στιγμή που ήρθα αγωνίζομαι στην άμυνα. Εγώ νιώθω άνετα να παίζω ως στόπερ, αλλά σε κάθε περίπτωση ο προπονητής αποφασίζει".

Δηλώσεις μετά την νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της Μακάμπι Χάιφα έκαναν και οι
Νίνης: "Είναι θετικό το ότι σκόραρα γιατί θα με βοηθήσει για τη συνέχεια. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να κάνουμε την ανατροπή. Ήμασταν άτυχοι με τα πέναλτι αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Πήραμε τη νίκη και αυτό μετράει. Το πιο θετικό είναι ότι καταφέρνουμε και γυρνάμε τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό για τη ψυχολογία και τη δύναμη που έχουμε. Είναι δύσκολο να έχεις συνεχείς αγώνες αλλά αυτό μας κάνει και καλό γιατί αποκτούμε ομοιογένεια.
Είναι πολύ θετικό να είσαι πρώτος. Έχουμε άλλα τρία ματς και θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση".
Στοχ: "Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να το ανατρέψουμε. Δείξαμε την ποιότητά μας και κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το γεγονός ότι κάναμε πολλές φάσεις ήταν αυτό που μας βοήθησε για να κάνουμε την ανατροπή. Βάλαμε δύο γκολ, μπήκαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος για τη νίκη. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Είναι απ' τα πράγματα που μπορούν να συμβούν αλλά μετά το άφησα πίσω μου και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη".
Βίτορ: "Δείξαμε καλή νοοτροπία σήμερα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη. Σκοπός μου είναι να κρατάω την άμυνά μου, αλλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ να σκοράρω. Αυτό δείχνουν και τα γκολ που έχω πετύχει μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Έρχεται ένα καινούριο ματς στο πρωτάθλημα. Πρέπει να προσέξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Από το σημερινό ματς κρατάμε τη νίκη και τη νοοτροπία".

Keywords
Τυχαία Θέματα