«Κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς»

20:45 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ευτυχισμένος για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού και ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο. Ο 17χρονος πορτιέρο των «πρασίνων» δήλωσε ευγνώμων για τη συμπαράσταση του κόσμου, ενώ τόνισε πως δεν έχει σημασία που είναι μόλις 17χρονών και πως θα πρέπει να βοηθάει την ομάδα ως έμπειρος.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη. Μείναμε από το πρώτο ημίχρονο

με δέκα παίκτες, ενώ μας δυσκόλεψε στην επανάληψη ο αέρας. Η σημερινή νίκη για εμένα τεράστια. Το κλειδί είναι ότι αυτή η ομάδα δείχνει πως έχει ψυχή, σε κάθε της παιχνίδι. Από την αρχή της χρονιάς βγάζει ομαδικότητα και όλα τα παιδιά κάνουν τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο 17χρονος τερματοφύλακας.

Και πρόσθεσε για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία ότι είμαι 17 ετών, πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν έμπειρος παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες των Πηγαδίων: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Σήμερα ήταν ο 12ος παίκτης για εμάς. Ήταν φανταστικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα