«Μπορούμε το πρωτάθλημα»

20:35 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός αν συνεχίσει έτσι στο πρωτάθλημα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη στην Ξάνθη (3-2), τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι όσο αγωνίζονταν με έντεκα, ενώ μίλησε και για τις αποφάσεις του διαιτητή Παππά.

«Είμαστε διαφορετική

ομάδα με διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Είναι πιο αλληλέγγυος ο Παναθηναϊκός με μεγαλύτερο δέσιμο. Αυτός ο μήνας χωρίς ματς ήταν περίπλοκος για εμάς. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση αλλά πρέπει να παίζουμε για να αποδείξουμε στο γήπεδο και να βγάλουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Όταν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα ήμασταν καλύτεροι και μόνος μας αντίπαλος ήταν ο άνεμος. Σε ένα δεκαπεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο χαλαροί από ότι έπρεπε και μετά την αποβολή διαφοροποιήσαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Στην επανάληψη σημειώσαμε και τρίτο τέρμα αλλά ο άνεμος που επανήλθε δριμύτερος στη συνέχεια, μας δημιούργησε πρόβλημα. Βεβαίως, δεχτήκαμε δυο πολύ καλά και όμορφα γκολ. Εκεί ένιωσα πως πρέπει να σιγουρέψω το αποτέλεσμα και τη νίκη μας και έκανα τα πάντα για αυτό. Συγχαίρω τους παίκτες μου για τον τρόπο που πολέμησαν και προάσπισαν την ομάδα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να παίζεις με δέκα και οι παίκτες την ώρα του αγώνα το σκέφτονται αυτό», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Για να προσθέσει: «Η νίκη σήμερα, η ισοπαλία με τον Ατρόμητο και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε παρά τις συνθήκες που συναντήσαμε, αποδεικνύουν ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα φέτος. Έχουμε όλες τις δυνατότητες. Έχουμε τραυματίες και νομίζω πως χάσαμε και τον Βύντρα. Έχουμε και απουσίες αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σοβαρή και σκληρή δουλειά με σκοπό πάντα την νίκη».

Και συνέχισε: «Δεν κατάλαβα πολύ καλά την αποβολή του Βιτόλο. Όπως δεν κατάλαβα και την αποβολή του Βυντρα πέρυσι στο κύπελλο με τον ίδιο διαιτητή νομίζω. Δεν την κατανόησα. Δεν κατάλαβα επίσης γιατί δεν αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στη φάση του πέναλτι του Λέτο».

Τέλος, ο κ. Φερέιρα, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα