«Καλός ο βαθμός»

20:40 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την αποβολή του Όμο και ο βαθμός είναι καλός για τον Πανιώνιο. «Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας και ο ένας βαθμός είναι καλός. Εμείς ήρθαμε για τη νίκη αλλά με την αποολή πιστεύω ότι ο βαθμός είναι καλός. Προσωπικά ελπίζω να έχω μία καλή χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Αμυντικά θεωρώ ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε συνοχή και θα μπορούσαμε μάλιστα να είχαμε πετύχει κι ένα γκολ».

Σε ερώτηση

για το αν έλειψε από τον Πανιώνιο ο Εστογιανόφ ανέφερε: «Και βέβαια έλειψε όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Εστογιανόφ».

Από την πλευρά του ο Αντρές Σκέμπρι αναφερόμενος στον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε ΄να θετικό αποτέλεσμα».

Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος ο οποίος ανέφερε: «Θέλαμε τη νίκη αλλά ήρθε η ισοπαλία. Προσπαθήσαμε δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και οπισθοχώρησε. Προσπαθήσαμε να βρούμε διαδρόμους αλλά δεν τα καταφέραμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα