Κανέλλη: Δεν έπεσα από τις μπουνιές, για να μην ρεζιλευτώ

13:13 6/3/2015 - Πηγή: AEK365

Υστερα από δύο αναβολές εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Εξω από το δικαστήριο είχε συγκεντρωθεί κόσμος, μεταξύ των οποίων και μέλη της Χρυσής Αυγής,

που χειροκρότησαν τον κατηγορούμενο κατά την άφιξή του από τις φυλακές ή φώναζαν το -απίστευτο- σύνθημα «να αγιάσει το χέρι σου»! Δεν έλειψαν βεβαίως και αυτοί που τον αποδοκίμασαν με γιουχαΐσματα.
Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία περιέγραψε το πώς έζησε τη σκηνή, λέγοντας: «Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο. Προσπάθησα να μην πέσω κάτω γιατί ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι, να έχω βρεθεί κάτω από μπουνιές και μάλιστα σε τηλεοπτικό στούντιο».
«Οι κομμουνιστές παλιοί και καινούργιοι ορθώνουν ανάστημα στον φασισμό» είπε η Λιάνα Κανέλλη όταν συνήγορος υπεράσπισης την αποκάλεσε πρώιμη κομμουνίστρια.
Πρόσθεσε ότι από τα χτυπήματα επιδεινώθηκε η υγεία της συμπλήρωσε: «Ημουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική».
Σε έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος της βουλευτού του ΚΚΕ και χυδαίοι χαρακτηρισμοί εκφράστηκαν και από τους υποστηρικτές του κατηγορουμένου.
Νωρίτερα το δικαστήριο, είχε απορρίψει ένσταση του κατηγορουμένου περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου επειδή -όπως είπε - δεν προηγήθηκε για τη πράξη αυτή άρση ασυλίας του.
Αυτή την ώρα καταθέτει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαδάκης αρχισυντάκτης της εκπομπής του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε το επεισόδιο.
Στο μεταξύ στην έδρα του δικαστηρίου τοποθετήθηκε υπολογιστής, προκειμένου να προβληθεί το επίμαχο βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα