Οι 11 καλύτεροι του Ροναλντίνιο

12:54 6/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τη δική του καλύτερη ενδεκάδα αποκάλυψε ο Ροναλντίνιο και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, συμπατριώτες του αλλά και ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει υπάρξει συμπαίκτης.
Ακολουθούν οι καλύτεροι, κατά τον Ροναλντίνιο, 11 αλλά και τα σχόλια του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού για καθένα από αυτούς:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Μπουφόν: "Υπήρξαν πολλοί καλοί τερματοφύλακες,

στη περίοδο που αγωνιζόμουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δεν είχε τη συνέπεια του Τζιανλουίτζι Μπουφόν".
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Καφού: "Δεν μπορείς να είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική Βραζιλίας, αν δεν είσαι παίκτης με κλάση".
Τζον Τέρι: "Με τη Μπαρτσελόνα έπαιξα αρκετά παιχνίδια κόντρα στη Τσέλσι και πραγματικά είχα καταλάβει πολλά για τον Τζον Τέρι και κατανοώ γιατί είναι τόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα για την ομάδα του".
Πάολο Μαλντίνι: "Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν είχε τη μπάλα στα πόδια έμοιαζε με εκλεκτό χαφ, όχι με στόπερ...".
Ρομπέρτο Κάρλος: "Θα άξιζε μια θέση σε οποιαδήποτε ομάδα, τόσο για τις εκτελέσεις του στις στημένες φάσεις, όσο και για τις ικανότητες του στο αριστερό άκρο της άμυνας".
ΜΕΣΟΙ
Κλοντ Μακελελέ: "Δεν τον είδα ποτέ να κάνει ένα κακό παιχνίδι. Ήταν ο παίκτης με τον οποίο τόσο οι αμυντικοί που τον είχαν μπροστά τους, όσο και οι επιθετικοί που ήξεραν ότι βρίσκεται πίσω τους για να τους στηρίζει, ένιωθαν εμπιστοσύνη".
Φρανκ Λάμπαρντ: "Είχα πει στον Ράικαρντ να τον πάρουμε στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήθελε να φύγει από τη Τσέλσι. Με εντυπωσιάζουν όσα έχει πετύχει".
Κακά: "Στη Μαδρίτη τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελε ο ίδιος, όμως, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα πέτυχε στην Μίλαν, όπου έδειξε ποιος είναι ο πραγματικός Κακά".
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Λιονέλ Μέσι: "Το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι για το γεγονός πως δεν είχα την ευκαιρία να παίξω λίγο περισσότερο με τον Λιονέλ. Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψει κανείς. Έχει φτερά στα πόδια αυτό το παιδί...".
Τιερί Ανρί: "Είναι καλός φίλος μου, παίξαμε μαζί στη Μπαρτσελόνα και παραλίγο να παίξουμε μαζί και στη Νέα Υόρκη. Ήταν μονίμως ένας εφιάλτης για κάθε αμυντικό".
Ρονάλντο: "Ήταν το είδωλο μου και καταλήξαμε να παίζουμε μαζί και να παίρνουμε ένα Μουντιάλ. Ο πιο ολοκληρωμένος στράικερ που έχω δει. Είναι απίστευτο που δεν πήρε ποτέ ένα Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα