Καμπανάκι για μία τραγική ΑΕΚ

09:43 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για μία "ντροπιαστική ήττα" κάνει λόγο η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σχολιάζοντας τη χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό, ενώ προσθέτει:
"Ανεπίτρεπτη η εικόνα και η συνολική λειτουργία της ομάδας. Μέσα στη "ζούγκλα που πήγαμε και παίξαμε, η ΑΕΚ δεν βλεπόταν, η άμυνά της δεν άξιζε καν να λέγεται "άμυνα" κι έχασε από

ομάδα της ίδιας κατηγορίας, στην οποία όμως εμείς υποτίθεται ότι από πλευράς ποιότητας δεν ανήκουμε. Κηλίδα για την ΑΕΚ κάθε τέτοια ήττα ακόμη και σε φιλικό. Τραγική άμυνα με απίστευτα λάθη πάλι από τον Σταθάκη, την "μεταμόρφωσε" όταν μπήκε ο Τσιρίλο μετά το 2-1. Να κάτσουμε σπίτια μας αν είναι σε κάθε σκληρή έδρα που θα γίνεται χαμός να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα".

SPORTDAY

"Kαμπανάκι" γράφει η SD πως χτύπησε για την ΑΕΚ: "Προβληματική η Ένωση στο κέντρο της άμυνας και χωρίς φαντασία στην επίθεση ηττήθηκε μία εβδομάδα πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος".

LIVE SPORT

Στο ίδιο μήκος κύματος και η LS: "Καμπανάκι για την ΑΕΚ. Κάκιστη εμφάνιση στην πρόβα τζενεράλε 2-1 από τον Ιωνικό. Έμπαζε η άμυνα, γκολ ο Μπρέσεβιτς, δοκάρι ο Ράμα".

GOAL

Για "ξύλο και προβληματισμό" γράφει με τη σειρά του το Goal: "Απίστευτες σκηνές πριν το φιλικό με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο. Κακή εικόνα από την Ένωση και ήττα με 2-1 από τον Ιωνικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα