«Αλαλούμ» με τις άδειες των γηπέδων στη Γ' Εθνική

08:23 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι πολύ μπροστά αυτός ο τόπος τέλος. Και ειδικά η αθλητική παιδεία και οι άνθρωποι που λαμβάνουν αποφάσεις για την... ομαλή (;) διεξαγωγή πρωταθλημάτων, ειναι άλλο πράγμα... Γ' Εθνική λοιπόν, με την ΑΕΚ να βλέπει για ένα χρόνο κι αυτή την πλευρά. Μείζον θέμα είναι τα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες, πολλά εκ των οποίων ΔΕΝ πληρούν συνθήκες ασφαλείας.
Το πρόβλημα λοιπόν, εστιάζεται περισσότερο στις χαμηλότερες κατηγορίες και ιδίως τη φετινή σεζόν, στην Football League 2

θα αγωνίζονται ομάδες με... λάμψη που μαζεύουν χιλιάδες κόσμου στα παιχνίδια τους, όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα, αλλά και ο Πανσερραϊκός. Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι ενώ τις άδειες των γηπέδων για το πρωτάθλημα τις εξέδωσαν οι δήμοι, στις ίδιες ακριβώς ομάδες τις άδειες για το Κύπελλο τις ενέκρινε η υπηρεσία της Football League, σύμφωνα με τη «Live Sport»!

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι στην περίπτωση που συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα, μπορεί η μία πλευρά να ρίχνει τις ευθύνες στην άλλη, αφού... θεωρητικά και οι δύο έχουν δώσει την άδειά τους για την καταλληλότητα των γηπέδων.

Ακόμη το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει, καλό και φρόνιμο θα είναι οι αρμόδιοι να φροντίσουν για να μην... τρέχουμε μέσα στο χειμώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα