ΑΕΚ | Ζιάγκος "Να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας"

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα της έδινε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου καθώς ηττήθηκε από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο να συγχαίρει τους αντιπάλους του για τη δίκαιη νίκη τους ενώ στάθηκε και στην κακή άμυνα της ομάδας του.

"Θέλουμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους του Κοροίβου για τη δίκαιη νίκη της ομάδας τους και να τους ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία τους. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις παραμέτρους. Η μία είναι η πολύ ζεστή έδρα της Αμαλιάδας, επίσης το γεγονός

πως ο Κόροιβος διανύει τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και τα πόδια δεν είναι τόσο βαριά. Συν τοις άλλοις παίκτες με εξαιρετική ικανότητα στο σουτ, όπως έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Κόροιβος δεν είχε τίποτα να χάσει και τελικά τα κατάφερε.
Από την πλευρά μας δεν ξεκινήσαμε καλά. Είμαστε μια ομάδα που βασιζόμαστε σημαντικά στην καλή αμυντική λειτουργία και στα φιλικά η εικόνα μας σε αυτόν τον τομέα ήταν αισιόδοξη. Αυτό δεν συνέβη σήμερα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πλέον, πρέπει με ηρεμία και καθαρό μυαλό να βρούμε τα αίτια της ήττας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Συγχαρητήρια και πάλι στον Κόροιβο".

Keywords
Τυχαία Θέματα