Ήταν φαβορί και το έδειξαν

07:52 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Στην προημιτελική φάση του τουρνουά μπάσκετ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τα φαβορί ήταν ξεκάθαρα και απλά φρόντισαν, εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους και να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Η Γαλλία δυσκολεύτηκε πιο πολύ καθώς λίγο πριν την λήξη της τρίτης περιόδου έχανε με δέκα πόντους διαφορά από την Τσεχία αλλά με ένα επί μέρους σκορ 30-17 στην
τελευταία περίοδο πήρε τελικά την νίκη και την πρόκριση με 71-68. Η Ντιμέρκ με 23 και η Μιγέμ με 14 πόντους ήταν οι κορυφαίες των νικητών.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος η Ρωσία επικράτησε της Τουρκίας με 66-63 και θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στον πρώτο ημιτελικό του ολυμπιακού τουρνουά. Η Χάμον με 19 πόντους ήταν η καλύτερη από την ρωσική ομάδα.

Με επί μέρους σκορ 20-8 στην τελευταία περίοδο, η Αυστραλία κέρδισε με 75-60 την Κίνα και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Η Κάμπατζ με 17 και η Τζάκσον με 12 πόντους ήταν οι κορυφαίες των νικητών.

Αντίπαλος της Αυστραλίας θα είναι οι ΗΠΑ καθώς οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συντρίψουν τον Καναδά με 91-48. Φόουλες και Πάρκερ πέτυχαν από 12 πόντους η κάθε μία.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα