Βουτιά στα… δύσκολα

01:31 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Η ώρα για το πιο δύσκολο τεστ, επί αγγλικού εδάφους, έφτασε. Τα «Γκούντισον Παρκ» υποδέχεται και πάλι την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για ένα φιλικό παιχνίδι και απέναντι στην Ένωση μία πανέτοιμη και πλήρης Έβερτον, που δίνει το τελευταίο της εντός έδρας ματς, πριν την έναρξη του πρωταθλήματός της (στις 20/08 εντός έδρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι και τίποτα δεν θα μοιάζει ίδιο με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια που
έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ένωση. Το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Βλάχο είναι πως θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Αινεία Καλογέρη. Μπουγαΐδης, Γιάγκο και Σιαλμάς, επέστρεψαν από προχθές στις προπονήσεις, χωρίς να αισθάνονται κάποια ενόχληση, ενώ χθες μπήκε στο πρόγραμμα και ο Γιάννης Κοντοές και όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί (πολύ πιθανόν και βασικός).

Βάσει των όσων έδειξε χθες, δύο είναι οι ενδεκάδες που έχει στο μυαλό του ο προπονητής της ΑΕΚ, με έναν κοινό παρονομαστή. Το σχήμα. Η διάταξη της ομάδας θα είναι το 4-4-1 και τα πρόσωπα είναι αυτά που θα… παίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, πιθανότερη ενδεκάδα και αν όλα πάνε καλά με τους τραυματίες, θα είναι οι Κωνσταντόπουλος κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Αρκούδας, αριστερά ο Τσαμουρλίδης, Κοντοές και Μπουγαΐδης στο κέντρο της άμυνας και στα αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Γιάγκο και Ρίκκα. Από εκεί και πέρα, στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Φούντας, αριστερά ο Λαγός, ο Σιαλμάς στην κορυφή και από πίσω του ο Παυλής.

Η ομάδα του Μόγιες έχει κερδίσει μέχρι στιγμής Μόρκαμπ (4-1) και Νταντί (1-0), ενώ έμειναν στο 1-1 με την Μάδεργουελ και έχασε 1-0 από την Μπλάκπουλ πριν τρεις ημέρες, ενώ στις 11/08 ταξιδεύει για φιλικό στην Μάλαγα με την ισπανική ομάδα.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα