Ο Βλάχος μιλάει για τον Τσιάρτα

01:21 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί αρκετά για τη σχέση του Βαγγέλη Βλάχου και έχουν ειπωθεί ακόμα περισσότερα. Ο προπονητής της ΑΕΚ, με αφορμή τη συνέντευξη, βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τη συνεργασία των δύο ανδρών, μιλώντας με καλά λόγια για τους μέχρι τώρα χειρισμούς του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, αλλά και τους λόγους που επιλέγει να δοκιμάζει τους ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζει: «Για να τελειώσει αυτό με τον Βασίλη, εάν είχα κάτι προσωπικό θα μπορούσε να μην είναι καν στην ομάδα. Όταν μίλησα με τον Μαύρο,
ρωτήθηκα για όλα. Με ρώτησε αν θέλω να έχω δίπλα μου τον Παπαδόπουλο και τον Αρβανίτη και του είπα κανένα πρόβλημα. Με πήραν πολλοί τηλέφωνο και μου έλεγαν να προσέχω, αλλά δεν με νοιάζει. Έχω μάθει να δουλεύω με ήθος και τιμιότητα.

Με τον Βασίλη παίζουμε μπάλα μαζί στον Άγιο Κοσμά αλλά ως συνεργάτες θα βριστούμε, θα πούμε πολλά. Θα μπορούσα να είχα θέσει βέτο να μην έλθει επειδή πριν από δύο χρόνια ο Βασίλης είχε πάει τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ ενώ ήταν να πάω εγώ. Είμαι ξεκάθαρος. Θα κρύβομαι μόνο από τη στενοχώρια μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η ομάδα που δουλεύω χάνει. Με τον Τσιάρτα δεν έχω τίποτα, είμαι μια χαρά, αλλά δεν γίνεται να μην γκρινιάζω. Έχω απαιτήσεις από την ομάδα και θα δίνουμε μάχες για το καλύτερο. Νομίζω πως αυτό είναι υγεία και επαγγελματισμός. Σε όσες ομάδες πήγα, μόνο τσακώνομαι. Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν κάνω πίσω στα πιστεύω μου. Είμαι αδιάλλακτος.

Είμαι εγωιστής, έχω χιλιάδες ελαττώματα, αλλά στη δουλειά μου είμαι αυτός. Νιώθω δίκαιος και τίμιος. Θέλω να γίνεται αυτό που έχουμε πει. Και την ευθύνη την αναλαμβάνω πάντα. Είπα να δοκιμάσουμε τους παίκτες. Εδώ ο Καφές με συμμετοχές σε ΑΕΚ και Εθνική και πήγε να δοκιμαστεί. Γιατί είναι κακό να δοκιμάσω κάποιον παίκτη; Πρέπει να ξέρω τον παίκτη. Εξάλλου, ο Μαύρος ήταν κάθετος. Ο,τι θέλει ο προπονητής. Δεν θα με βρει κανείς πίσω από μάνατζερ και λεφτά. μόνο στη δουλειά και στα σεμινάρια μου. Θέλω παίκτες που να τους ξέρω. Μόνο έτσι θα σωθεί η ομάδα και θα σώσω το τομάρι μου».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα