«Η σωτηρία είναι το αυτονόητο για τον Απόλλωνα»

19:23 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην επιστροφή του στην Super League ο Απόλλων Σμύρνης θα "ματώσει" για να πετύχει τον στόχο του όπως υποστήριξε ο Παύλος Μυροφορίδης ο οποίος υπογράμμισε πως η σωτηρία είναι το αυτονόητο για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Παύλος Μυροφορίδης, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για τον τίτλο του «πρωταθλητή των μεταγραφών» που έχει ο Απόλλωνας Σμύρνης: «Να μας λείπει ο τίτλος του πρωταθλητή των μεταγραφών. Κρατάμε τον περσινό μας τίτλο που κατακτήσαμε

στην Football League. Όταν μιλάμε για μια ομάδα που έχει ένα προσανατολισμό σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όπως είναι η Σούπερ Λίγκα, τότε μπορούν να γίνουν πολλές μεταγραφές. Διαφορετικό ποδόσφαιρο παίζεται στην Σούπερ Λίγκα και διαφορετικό στην Football League. Το στυλ του ποδοσφαίρου στην Football League έχει πολλή δύναμη και βασίζεται στα δυνατά μαρκαρίσματα σε αντίθεση με την κατηγορία στην οποία βρισκόμαστε τώρα που θέλει περισσότερή ταχύτητα».
Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζει η «ελαφρά ταξιαρχία» και το ενδιαφέρον για τον Γιάχιτς: «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν βιαζόμαστε να βρούμε τον κεντρικό αμυντικό που θέλουμε. Ωστόσο, είναι πολλές οι περιπτώσεις που εξετάζονται. Θέλουμε έναν παίκτη που θα κάνει αυτά που θέλουμε. Όλες οι κινήσεις μας γίνονται σε συνάρτηση με τον προπονητή της ομάδας μας. Προσπαθούμε να παίρνουμε πάντα το μικρότερο ρίσκο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας».
Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Η σωτηρία είναι το αυτονόητο. Σίγουρα φιλοδοξία μας είναι να κατακτήσουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα "ματώσουμε" για να πετύχουμε και για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα δώσουμε την μάχη μας, τον αγώνα μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
Για τον Μιχάλη Μανιά που πήρε μεταγραφή στον Άρη: «Πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν. Το ταβάνι του Μιχάλη είναι πολύ ψηλό. Ωστόσο, εκείνος από την στιγμή που επέλεξε να πάει στον Άρη δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Του κάναμε μια πρόταση να μείνει, αλλά την αρνήθηκε. Παρόλα αυτά τόσο αυτός όσο και εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να βρούμε τον δρόμο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα