Οδεύει προς Ρόμα ο Στρούτμαν!

19:05 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα τόσο από τη γειτονική μας χώρα όσο και από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, η Ρόμα είναι η μόνη ομάδα που ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του 23χρονου μέσου και η μόνη που έκανε ουσιαστικές κινήσεις για την απόκτησή του. Μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (θα λαμβάνει 2,2 εκατ. ευρώ ανά σεζόν), ο οποίος δείχνει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την προοπτική να αγωνιστεί στο σύλλογο της Ρώμης και το ιταλικό πρωτάθλημα και το μόνο που απομένει είναι η οριστική συμφωνία με την PSV.

Αυτή δεν θα αργήσει να έρθει, αφού οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και φαίνεται, ότι έχουν καταλήξει στο ποσό, το οποίο θα δώσουν οι Ιταλοί (αυτό αναμένεται να φτάσει τα 18 εκατομμύρια ευρώ). Οι Ολλανδοί ζητούσαν αρχικά 20, οι πρωτευουσιάνοι έδιναν 15 και η «χρυσή» τομή φαίνεται πως έχει βρεθεί κάπου στη μέση.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι αρκετά Μέσα αναφέρουν πως η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμα και μέχρι το τέλος της ημέρας, κάτι που φυσικά δείχνει το πόσο πολύ κοντά στη Ρόμα είναι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα