Νέα σενάρια για Κακά και Μίλαν…

19:05 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί από την πλευρά της επίσημης Μίλαν αυτά να διαψεύδονται συνεχώς, ωστόσο οι δημοσιογράφοι της γειτονικής μας χώρας επιμένουν, πως οι «ροσονέρι» αναζητούν την κατάλληλη «φόρμουλα» για να κάνουν και πάλι δικό τους τον Βραζιλιάνο άσο.
Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Parliamodicalcio.it», οι Μιλανέζοι θα προσπαθήσουν το επόμενο διάστημα για την απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή, ειδικά τώρα που βλέπουν πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν, ότι αυτός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι για τη νέα χρονιά. Μάλιστα,

πολλά από αυτά υπογραμμίζουν το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος αποτελεί «ξένο σώμα» στους «μερένχες» και η αποχώρησή του από την ομάδα δείχνει πιο βέβαιη από ποτέ.
Στη Μίλαν δεν βιάζονται για την περίπτωση του Κεισούκε Χόντα, καθώς είναι σίγουροι ότι ο Ιάπωνας διεθνής θα έρθει στο Μιλάνο, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει αυτό τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν δηλαδή λήγει το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έτσι, σύμφωνα με τα νέα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, που πραγματοποιούσε σπουδαίες εμφανίσεις στο παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα