Η Σάο Πάολο θέλει Γκερέιρο!

17:28 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έχουν κάνει κάποιους εξ αυτών να σκέφτονται την «ελευθέρας» τους προκειμένου να πάνε σε κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος μάλιστα δεσμεύεται και με το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας (μετά του Γκούντγιονσεν), με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 590.000 ευρώ, έχοντας μάλιστα έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Ωστόσο, δημοσιεύματα από τη Βραζιλία,

που αν επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για μέγα... δώρο στην ΑΕΚ, κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στην Σάο Πάολο και τον Ρότζερ Γκερέιρο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από το μεγαλύτερο μέρος του Τύπου της χώρας, ο προπονητής του βραζιλιάνικου συλλόγου έχει ψηλά στη λίστα του, δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Γκερέιρο και ο άλλος ο Ζάντσον της Σαχτάρ. Μάλιστα, λόγω του ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει πρωτάθλημα στη Βραζιλία, αλλά θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες η προετοιμασία της ομάδας, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως και οι δύο μεταγραφές θα είναι καλό να ολοκληρωθούν μέχρι τις 18 με 19 του μήνα. Σίγουρα αν αυτό το σενάριο δεν μείνει μόνο στα... λόγια, στην ΑΕΚ με τα χαράς θα έδιναν την ελευθέρας στον Γκερέιρο να πάει όπου θέλει, αφού εδώ και 2 χρόνια αναζητούν τρόπο να λύσουν το συμβόλαιό του (που δείχνει και είναι... ασήκωτο με τις υπάρχουσες συνθήκες).

Μάλιστα, δεν θα χρειαστεί καν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να «πείσει τη διοίκηση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ώστε να μείνει ελεύθερος. Βεβαίως, επειδή πολλές φορές κατά το παρελθόν, διάφοροι σύλλογοι από Βραζιλία και Πολωνία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως κανένας από αυτούς δεν μπορούσε να δώσει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που έχει τώρα στην ΑΕΚ, η μεταγραφή του «κολλούσε» εκεί. Αν ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης, αυτή τη φορά δεν βάλει πάνω από την καριέρα του τα χρήματα και συμφωνήσει με τη Σάο Πάολο, τότε η ΑΕΚ θα γλιτώσει έναν τεράστιο οικονομικό... βραχνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα