Ανησυχία για τον Παππά

16:56 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Κόντρα στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, σε αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό επίπεδο, κατάφερε να παρουσιαστεί μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη, άκρως ανταγωνιστική και να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό φαίνεται ότι σε κάποιους δεν ήχησε καλά και με κάθε τρόπο έστελναν διάφορα... μηνύματα. Η Ένωση τα «βίωσε» σε μεγάλο βαθμό στα παιχνίδια της με την Κέρκυρα, τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και προχθές με τη Δόξα Δράμας. Μπορεί στα δύο από τρίτα ματς να πήρε

τους τρεις βαθμούς, ωστόσο αυτό έγινε με πολύ κόπο, προσπάθεια και εκνευρισμό για τις διαιτητικές αποφάσεις. Μάλιστα, ότι κατάφερε στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν μπόρεσε να κάνει με την περασμένη Τρίτη, όταν οι αποφάσεις διαιτητή και βοηθού, της στέρησαν ένα ακόμα τρίποντο.

Τα... μηνύματα όμως έρχονται και από άλλες πλευρές. Δεν είναι μόνο η συμπεριφορά των ρέφερι στους αγώνες της ίδιας της ΑΕΚ αλλά και αυτές των βασικών αντιπάλων της. Για αυτό και ο ορισμός του Ανδρέα Παππά, για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της Ένωσης. Ο εν λόγω διαιτητής είναι αυτός που... οργίασε στο ματς του Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό, με τους φιλοξενούμενους δικαίως να διαμαρτύρονται. Εν τέλει και ενώ όλη η φίλαθλη γνώμη είδε τι συνέβη στο φαληρικό γήπεδο, ο Παππάς (και ο βοηθός που άφησε τον Τζιμπούρ να κάνει πάρτι από θέση οφσάιντ) δεν τιμωρήθηκε και συνεχίζει να σφυρίζει ακάθεκτος. Κάτι το οποίο μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής σφυρίζει την ΑΕΚ για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα