«Η καλύτερη μεταγραφή είμαι εγώ»

17:28 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά που δείχνουν οι παίκτες της Κέρκυρας είναι ο Χάβι Γράθια. Ο Ισπανός τεχνικός των «Φαιάκων» τόνισε πως υπάρχουν αδυναμίες που πρέπει να βελτιωθούν, ωστόσο πιστεύει στην παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Sentra FM»:

Για το πόσο ξέρει την Κέρκυρα και πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι με τον Αρη:

«Σιγά σιγά μαθαίνω όλο και καλύτερα την ομάδα. Οσο για το παιχνίδι ο Αρης

κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε αρκετά για να προσπαθήσει να ισοφαρίσει, αλλά η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε κι αυτό θα της κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία, προκειμένου να πετύχει τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή».

Για το αν υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει:

«Σαφώς υπάρχουν αδυναμίες, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ. Για να διορθώσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουνε με σκληρή δουλειά. Είμαστε ομάδα που είμαστε χαμηλά, αλλά προσπαθούμε κάθε μέρα μέσω της προπόνησης».

Για το ότι πίεσε ο Αρης στο δεύτερο ημίχρονο και την αντίδραση των δικών του παικτών:

«Ηταν μάλλον ενστικτώδης, δεν ήταν πρόθεσή μας να δώσουμε την μπάλα στον Αρη. Ισως ο φόβος της απώλειας μιας νίκης το προκάλεσε. Φοβούμενοι μη χάσουμε τους τρεις βαθμούς, στους οποίους ήμασταν τόσο κοντά».

Για το αν αναλύει τη βαθμολογία:

«Προτιμώ να την κοιτώ στο τέλος της σεζόν. Προτιμώ να αναλύω τα παιχνίδια και τους αντιπάλους, με στόχο τους βαθμούς που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση».

Για το αν τα δυο λιγότερα παιχνίδια της Κέρκυρας τον προβληματίζουν:

«Είναι αλήθεια αυτό, όμως και οι ομάδες που είναι κοντά σε εμάς, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Τρίπολης, έχουν κι αυτές τα λιγότερα παιχνίδια. Εμείς ουσιαστικά Ιανουάριο, Φεβρουάριο και αρχές Μαρτίου, που έχουμε εξ αναβολής παιχνίδια, εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα για να αναρριχηθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για τυχόν μεταγραφές:

«Η καλύτερη μεταγραφή είμαι εγώ (γέλια)! Θα γίνουν μεταγραφές, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρω το 100% των παικτών που ήδη υπάρχουν και είναι ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα που είναι σε δύσκολη θέση».

Για το φινάλε του α' γύρου και τη γεύση που αφήνει:

«Όταν αναλάβαμε εμείς στην 7η αγωνιστική είχαμε μόλις δυο βαθμούς. Από εκεί και πέρα είχαμε ένα πρόγραμμα δύσκολο, με αντιπάλους από την υψηλή ζώνη της βαθμολογίας. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην ομάδα είναι η αγωνιστική συμπεριφορά, ο χαρακτήρας και η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες για να πάει η ομάδα μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα