Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

23:13 17/12/2014 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 9

Κράτησε το 0-0 με την διπλή απόκρουσή του στο 28', στη φάση που ξεκίνησε με το τετ α τετ του Ράμα, κράτησε και το 1-0 στο 41' και στο 42'στις ευκαιρίες των Μήτκα και Ράμα και τελικά κατάφερε να μείνει μέχρι τέλους απαραβίαστη η εστία του.

Βασίλης Ρόβας 7

Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα για να αγωνιστεί σε μια δέση που δεν ήταν η φυσική του, αλλά ούτε και αυτή του στόπερ, που την έχει... συνηθίσει. Αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ και τα πήγε καλά αμυντικά, ενώ έκανε και δύο καλές σέντρες.

Δημήτρης Κολοβέτσιος 7

Είχε πολύ καλή απόδοση και σε μεγάλο βαθμό

κατάφερε να κρατήσει... στο ύψος του το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Έδωσε πολλές μονομαχίες και τις κέρδισε σχεδόν όλες, ενώ έβγαζε και με ψυχραιμία τη μπάλα από την περιοχή.

Γιώργος Σαρρής 5

Η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα συνδυάστηκε με μια νευρικότητα. Σε κάποιες φάσεις δεν είχε καλές τοποθετήσεις, ενώ θα μπορούσε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής αν το λάθος που έκανε στο 28', δεν το... έσωζε ο Ανέστης.

Σταύρος Πεταυράκης 6

Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Στο δημιουργικό δεν προσέφερε όσα έχει δείξει ότι μπορεί (κι ας έκανε την ασίστ στο 4-0) κι αυτό στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι Μπακάκη απόντος, η ΑΕΚ περίμενε περισσότερα από αυτόν.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο -

Στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Με την ΑΕΚ να χάνει τη σημαντικότερη και αναντικατάστατη μονάδα της μεσαίας της γραμμής.

Αμπλαγιέ Φαγέ 5

Του δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, την οποία είχε κερδίσει με την εικόνα του. Το οξύμωρο είναι ότι δεν την εκμεταλλεύτηκε. Έκανε αρκετά λάθη, έπαιζε πολλές φορές τη μπάλα πίσω... Βέβαια, πέτυχε και ένα γκολ που δε μέτρησε.

Βαγγέλης Πλατέλλας 9

Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον βραχύσωμο άσο. Με ένα προσωπικό γκολ άνοιξε το σκορ πριν η ΑΕΚ αρχίσει να... αγχώνεται, με ακόμη ένα έκανε το 3-0, ενώ είχε συμμετοχή και στο τέταρτο γκολ της ομάδας, δίνοντας την ασίστ.

Πέτρος Μάνταλος 8

Επέστρεψε στις -πολύ- καλές εμφανίσεις. Ζητούσε μπάλα, οργάνωνε το παιχνίδι, ήταν μέσα σε φάσεις, είχε πολύ καλή συνεργασία με τους ακραίους και τελικά κατάφερε να πετύχει και ένα ακόμη γκολ, με άριστη εκτέλεση πέναλτι.

Ντάρκο Ζόριτς 7

Αυτός πήρε την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός και την εκμεταλλεύτηκε. Ήταν καλός με τη μπάλα στα πόδια, δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και τελικά κέρδισε το πέναλτι από το οποίο η ΑΕΚ κατάφερε να κλειδώσει το παιχνίδι.

Χρήστος Αραβίδης 6

Είχε ένα καλό σουτ στο 37', όμως για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να μπει στις φάσεις, σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές. Πάντως, δεν του έλειψε η διάθεση και η μαχητικότητα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δημήτρης Ανάκογλου 5

Ανέλαβε το βαρύ φορτίο να αντικαταστήσει τον Κορδέρο, ωστόσο, δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Το... πρόβλημα του Φαγέ έγινε πιο έντονο με τον Έλληνα μέσο δίπλα του, ενώ και δημιουργικά δεν πήρε ιδιαίτερες πρωτοβουλίες.

Άνταμ Τζανετόπουλος 7

Η είσοδός του στο παιχνίδι (στη θέση του Φαγέ) βοήθησε την ΑΕΚ να διορθώσει αισθητά την εικόνα της στη μεσαία γραμμή και αυτό αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει τον ρόλο του αμυντικού χαφ.

Μάρκος Ντούνης 7

Μπήκε στο ματς στο τελευταίο τέταρτο, όπως πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην επίθεση και τελικά να πετύχει το τέταρτο γκολ της ΑΕΚ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Έχοντας να διαχειριστεί δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ μέσα σε τρεις μέρες, αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Κάποιες του βγήκαν, όπως ο Ζόριτς και ο Ρόβας, κάποιες δεν του βγήκαν, όπως ο Φαγέ και ο Σαρρής. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του παρουσιάστηκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και κατάφερε να ξεπεράσει άμεσα το σοκ της πρώτης απώλειας βαθμών για τη φετινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα