Νίκη με γιούχα

21:27 17/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης

Με δύο γκολ του Μήτρογλου η Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο εμφανίζοντας για ένα ακόμα ματς κακό πρόσωπο με τον κόσμο στο γήπεδο να γιουχαΐζει.

Η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στον

Πανιώνιο όταν στο 13' ο Ρομπέρτο έδιωξε με το πόδι το σουτ του Μπουμάλ. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε. Είχε ευκαιρία με τον Μποτία στο 23' και με τον Μήτρογλου ένα λεπτό μετά. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Μποτία βγήκε τραυματίας με τον Σιόβα να παίρνει τη θέση του. Στο 36' ήρθε το γκολ όταν ο Μήτρογλου από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πάνος στο 53' είχε ένα καλό σουτ με τον ΟΣΦΠ να απαντά δέκα λεπτά μετά με σουτ του Κασάμι που έδιωξε ο Παπαδόπουλος. Ο Μήτρογλου στο 69' δεν κατάφερε, μετά την κεφαλιά του Εντιγκά, να βρει την μπάλα και να σκοράρει για δεύτερη φορά. Δύο λεπτά μετά ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή όμως δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ τον Ρομπέρτο. Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει με τον κόσμο στο "Καραϊσκάκη να γιουχάρει τους "ερυθρολεύκους". Στο 83' οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία με τον Μασούρα. Τελικά στο 91' ο Μήτρογλου με πλασέ σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού κάνοντας το 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία (30'Σιόβας), Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι (87'Φορτούνης), Τσόρι, Αφελάι (62'Ντοσεβί), Μήτρογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (62'Ιμπαγκάσα), Μπουμάλ, Μασούρας (84'Σμυρλής), Σιώπης (75'Μπούζας), Μητρόπουλος, Πάνος, Γιάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα