Την πληγώνει η άμυνα της

22:59 17/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Signal-Iduna-Park, Dortmund

Η Ντόρτμουντ άγγιξε τη νίκη απέναντι στην εξαιρετική φέτος Βόλφσμπουργκ αλλά τελικά αρκέστηκε στον βαθμό με το ματς να τελειώνει ισόπαλο 2-2. Το ξεκίνημα για την ομάδα του Κλοπ ήταν ιδανικό καθώς μόλις στο 8ο λεπτό ο Αουμπαμεγιάνκ άνοιξε το σκορ όμως στο 29' ο Ντε Μπρούινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε. Στο

76' ο Ιμόμπιλε με σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Μπενάλιο και έκανε το 2-1 για την Ντόρτμουντ. Η Βέρντερ όμως είχε και πάλι την απάντηση καθώς στο 85' ο Νάλντο με κεφαλιά "πάγωσε" το γήπεδο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Ντουρμ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτζερ, Μπέντερ, Κελ, Αουμπαμεγιάνγκ, Γκιντογκάν (75'Κιρχ), Γκρόσκροϊτς. Ιμόμπιλε.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Γιουνγκ, Νάλντο, Κνότσε, Ροντρίκγες, Λουίζ Γκουστάβο (79'Άρνολντ), Γκιλαβογκί, Ντε Μπρούινε, Βιεϊρίνια (63'Καλιγκιούρι), Ντοστ, Πέρισιτς.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μπορούσια Παρκ

Την εκπληκτική της πορεία συνέχισε τη Γκλάντμπαχ που επικράτησε με 4-1 της Βέρντερ και συνεχίζει σε τροχιά Champions League. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 31' όταν ο Μπαργκφρέντε μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Τραορέ. Ο Κρούσε το εκτέλεσε και έκανε το 1-0. Επτά λεπτά μετά ο Βεντ με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην Μπορούσια. Ο Γιουνούζοβιτς στο 51' με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε όμως στο 64' η κεφαλιά του Κράμερ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ και πάλι στην Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα στο 65' όταν είδε δεύτερη κίτρινη ο Καλντιρόλα. Το κερασάκι στην τούρτα των γηπεδούχων έβαλε ο Χργκότα στο 88' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Γιάντσκε, Μπρόουβερς (72'Κορμπ), Άλβαρο Ντομίνγκες, Βεντ, Κράμερ, Τσάκα, Τραορέ, Χέρμαν (58'Αζάρ), Χργκότα, Κρούσε (80'Νόρντβεϊτ).

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Βολφ, Γκέμπρε Σελάσιε, Γκάλβεθ, Καλντιρόλα, Γκαρσία, Φριτς, Μπαργκφρέντε, Μακιάντι (65'Χαΐροβιτς), Γιουνούζοβιτς, Μπάρτελς, Σέλκε (69'Χούσινγκ).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 4-4

ΓΗΠΕΔΟ: Commerzbank-Arena, Frankfurt

Μετά από ένα απίστευτο ματς η Άιντραχτ πήρε βαθμό από την Χέρτα με δύο γκολ στο τέλος που διαμόρφωσαν το τελικό 4-4. Καταστροφικό το πρώτο μέρος για την Άιντραχτ. Δέχθηκε στο 21' το πρώτο γκολ από τον Μπρουκς και στο 33' ο Μπεν Χατίρα με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο Σίμπερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 43' με τον Άιγκνερ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Φρανκφούρτης μπήκε καλύτερη και στο 58' πέτυχε το δεύτερο της γκολ αυτή τη φορά με κεφαλιά του Σεφέροβιτς. Στο 80' ο Νιεμέγερ έκανε το 2-4 και φάνηκε να σφραγίζει το διπλό της Χέρτα. Όμως στο 90' ο Μέιερ μείωσε και σχεδόν με τη σέντρα πέτυχε και το 4-4.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Χίλντεμπραντ, Τσάντλερ, Ρους (29'Μάντλουνγκ), Άντερσον, Οτζίπκα (81'Πιαζόν), Χασέμπε (73'Κίτελ), Άιγκνερ, Ινούι, Στεντέρα, Μέιερ, Σεφέροβιτς,

ΧΕΡΤΑ Β.: Κραφτ, Πέκαρικ, Χέγκελερ, Μπρουκς, Σουλτς, Χοσογκάι, Νιεμέγερ, Μπέερενς (27'Χαραγκούτσι), Ρόνι (66'Στόκερ), Μπεν Χατίρα, Σίμπερ (84'Λάνγκμπα).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Wirsol Rhein-Neckar-Arena

Με ένα γκολ του Κίσλινγκ στο 78ο λεπτό η Λεβερκούζεν πέρασε από την έδρα της Χόφενχαϊμ και παραμένει πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπαόυμαν, Μπεκ, Στρομπλ, Μπίτσακτσιτς, Κιμ, Ρούντι (84'Σίπλοκ), Σβέγκλερ, Φόλαντ, Φιρμίνο, Ελιοουνούσι (57'Ζούμπερ), Σαλάι (87'Μοντέστε).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Τορπάκ, Σπάχιτς, Μπένιτς, Μπέντερ, Κάστρο (85'Ρόλφες), Μπελαράμπι (93'Οζτουνάλι), Καλχάνογλου (76'Μπραντ), Σον, Κίσλινγκ.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΣΑΛΚΕ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Benteler-Arena

Η Σάλκε δυσκολεύτηκε στην έδρα της Πάντερμπορν αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1. Το αυτογκόλ του Αϊχάν στο 31' έβαλε μπροστά στο σκορ την Πάντερμπορν αλλά η Σάλκε απάντησε όταν στο 44' μετά από διώξιμο η μπάλα πήγε στο Τσούπο-Μοτίνγκ και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 77' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουπ και στην επόμενη φάση ήρθε το 1-2 για τη Σάλκε χάρη στο γκολ του Νεουστέντερ.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούσε, Βέμερ, Στρόχντιεκ, Χινεμέιερ, Ράφα (80'Ντουκς), Μπακαλόρζ, Βράντσιτς, Ρουπ (81'Στόπελκαμπ), Μέχα, Κούτσκε, Σάγκλικ (76'Κατσούνγκα).

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Αϊχάν, Κίρχοφ (46'Σαντάνα), Χέβεντες, Ούτσιντα, Αόγκο, Νεουστέντερ, Χέγκερ (74'Φουχς), Μέγερ (69'Μπαρνέτα), Χούντελααρ, Τσούπο-Μοτίνγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα