Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

00:02 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Φώτης Καραγκιολίδης 6

Θα είχε κάνει ένα πολύ καλό ματς, αν δεν υπήρχε η φάση του γκολ. Ήταν σταθερός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έκανε δύο καθοριστικές επεμβάσεις, όμως στο γκολ η αντίδρασή του ήταν καθυστερημένη.

Νίκος Γεωργέας 5

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Από την θέση του δεξιού μπακ δεν βοήθησε στον αναμενόμενο βαθμό επιθετικά (πλην της σέντρας του πρώτου γκολ, το οποίο προήλθε

από κομπίνα σε κόρνερ) , ενώ και ανασταλτικά έκανε λάθη (θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση και στη φάση του γκολ του Ηρόδοτου).

Σταύρος Σταθάκης 5

Ήταν εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά από την πολύ καλή του εμφάνιση την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι. Δεν είχε καθαρό μυαλό. Ήταν νευρικός και υπέπεσε σε πολλά λάθη. Πάντως, είχε και το δοκάρι στο 58'.

Βασίλης Ρόβας 5

Δεν ξέφυγε από την... συνήθειά του να κάνει αρκετά -και σε αρκετές περιπτώσεις αβίαστα- λάθη. Ωστόσο, πιστώνεται το γεγονός ότι στο κρίσιμο διάστημα για την ΑΕΚ (στο τελευταίο 20λεπτο), έδειξε πάθος και διάθεση.

Σταύρος Πεταυράκης 5

Φάνηκε μόνο στην φάση στην οποία κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι (που έχασε ο Ντακόλ). Στο ανασταλτικό κομμάτι έκανε μόνο τα... απολύτως προβλεπόμενα, ενώ στο δημιουργικό η συνεισφορά του ήταν ελάχιστη.

Μιγκέλ Κορδέρο 7

Ουσιαστικά κράτησε για ακόμη μια φορά μόνος του όλη την μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Πάλευε με όλα τα αντίπαλα χαφ, έβγαλε πολύ πάθος (σε κάποιες περιπτώσεις και νεύρα) και ήταν ο κινητήριος μοχλός όλης της ομάδας.

Δημήτρης Ανάκογλου 4

Έπειτα από την καλή παρουσία του στο ματς με τον Αστέρα Βάρης, εμφάνισε ξανά το κακό του πρόσωπο. Ήταν κατώτερος του αναμενομένου. Ουσιαστικά ήταν εκτός παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και οι πρωτοβουλίες που πήρε ήταν ελάχιστες.

Βαγγέλης Πλατέλλας 8

Μας έχει δείξει σε άλλες φετινές του εμφανίσεις ότι μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα. Η σημερινή του εμφάνιση δεν έφτασε τέτοια επίπεδα. Όμως, τη στιγμή που η μπάλα έκαιγε, το πήρε πάνω του, αποφάσισε να κάνει την προσωπική ενέργεια και πέτυχε ένα γκολ που προσέφερε στην ΑΕΚ πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

Δημήτρης Γροντής 5

Βρέθηκε και αυτός σε κακή μέρα. Σε ένα ματς που η ΑΕΚ περίμενε πολλά από αυτόν, δεν της τα έδωσε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου, ανέβηκε για ένα διάστημα στο δεύτερο μέρος, όμως σε γενικές γραμμές η εικόνα του δεν ήταν καλή.

Αλεξάντερ Ντακόλ 7

Ήταν για ακόμη μια φορά μέσα στις σημαντικές φάσεις. Αυτό είχε δύο όψεις: το πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε, με άψογο κατέβασμα και ανάλογη εκτέλεση, αλλά... και το πέναλτι που έχασε. Ωστόσο, αυτά που πήρε η ΑΕΚ από εκείνον σε σχέση με την συνολική εικόνα της ήταν σημαντικά.

Ιβάν Μπρέσεβιτς 6

Έδωσε πολλές μάχες (όπως σχεδόν πάντα), είχε αγωνιστικότητα, προσπάθησε να μπει στις φάσεις, όμως για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα, όσον αφορά την τροφοδοσία του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ζντράβκο Πόποβιτς -

Μπήκε σε ένα πολύ δύσκολο χρονικό σημείο, όμως κι αυτός από την πλευρά του δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι εμφανές ότι ο παραγκωνισμός του το τελευταίο διάστημα τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά.

Βασίλης Τσεβάς -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 5

Η ομάδα του έδινε ένα «φορτισμένο» παιχνίδι (και σημαντικό από βαθμολογική άποψη), όμως δεν μπήκε στο ματς με την ανάλογη νοοτροπία. Αντίθετα, για ακόμη μια φορά «πέταξε» ένα ημίχρονο. Κάτι που είναι ευθύνη (και) του προπονητή. Όπως, πιστώνεται και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά. Ίσως θα μπορούσε να έχει κάνει κάποιες κινήσεις από τον πάγκο νωρίτερα, με δεδομένη την εικόνα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα