Η «γιούχα» είχε αποτέλεσμα

21:34 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Απ. Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαήλ Κουκουλάκης

Επιστροφή στις νίκες μετά από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη έβαλε ο Παναθηναϊκός ο οποίος

επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης, αν και χρειάστηκε τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του στο ημίχρονο για να ξυπνήσει και να πάρει τη νίκη.
Καμία αξιόλογη ευκαιρία δεν σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ κακός, την Ξάνθη να τον περιμένει και τους φίλους του Παναθηναϊκού να «γιουχάρουν» τους παίκτες με τη λήξη του ημιχρόνου.

Καλύτερο πρόσωπο παρουσίασε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο β' ημίχρονο, εξ αιτίας και της εισόδου του Πράνιτς.

Πρώτη φάση για τον ΠΑΟ στο 67' με τον Καρέλη να βρίσκει δίχτυα. Ο Πέτριτς έβγαλε μόνο του τον νεαρό επιθετικό και εκείνος «νίκησε» τον Κυριακίδη, κάνοντας το 1-0.

Δέκα λεπτά πριν, η Ξάνθη είχε την καλύτερη φάση στο ματς με τον Κλέιτον να σουτάρει, και τον Στιλ να διώχνει δύσκολα.

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την κατοχή της μπάλας, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά με τον Καρέλη στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι, με τον Πράνιτς να γράφει το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός(Αναστασίου): Στιλ, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Νάνο, Λαγός, Μπούι(46' Πράνιτς), Ατζαγκούν(68' Νίνης), Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς(77' Δώνης)

Ξάνθη(Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσι, Γούτας, Λισγάρας(52' Καρυπίδης), Ομπόντο(80' Βασιλακάκης), Παπαστεριανός, Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο(69' Τριάδης), Ράνος

Keywords
Τυχαία Θέματα