Ματσάρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

19:11 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΛΕΪ ΟΦ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Λ.-Ερμής Α.: 2-2
(Λόπες 19', Μερκής 46'-Ονίλο 11', Μανού 43')

Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε αλλαγμένος προς το καλύτερο απέναντι στον αδιάφορο Ερμή, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει καθώς έμεινε στην ισοπαλία 2-2.

Αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Τον Κάανεν καθώς έχασε την ευκαιρία να ανέβει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση.

Ομόνοια-ΑΕΚ:

1-1
(Λομπιανίντζε 83'-Καντέ 44')

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κάντε στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην επανάληψη με τον Λομπιανίτζε.

Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: 3-3
(Γκονσάλβες 4', 31', Μακρής 52'-Χαραλαμπίδης 17', Εφραίμ 48', Δημητρίου 89' αυτ.)

Σε ένα από τα θεαματικότερα και πλουσιότερα σε σασπένς και ενδιαφέρον παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ συμβιβάστηκαν στο 3-3 στο μεταξύ τους παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου των πλέι οφ.

Γκονσάλβες και Κάλβο ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ομάδας του Αντρέ Πάους, με τον πρώτο να σκοράρει δις και τον δεύτερο να μοιράζει ισάριθμες ασίστ. Ο Μακρής ήταν ο παίκτης που πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας της Αμμοχώστου.

Χαραλαμπίδης, Εφραίμ και Δημητρίου με αυτογκόλ ισοφάρισαν τρεις φορές για λογαριασμό των «γαλαζοκίτρινων», που είχαν επίσης και τρία δοκάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα