«ΑΕΚ και Ηρακλής το προβάδισμα»

20:07 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

Για τα πλέι-οφ της Football League μίλησε ο Λυμπέρης Στεργίδης, τονίζοντας πως ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν το προβάδισμα για την άνοδο.

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής μιλώντας στο ραδιόφωνο του Παραπολιτικά, 90 fm μίλησε:

Για το ματς με την Λάρισα την Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με την Λάρισα, όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το ματς. ‘Oλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε και πάμε μόνο για αυτό.

Για τη μάχη στα πλέι-οφ: «Η ΑΕΚ με τον Ηρακλή έχουν σημαντικό προβάδισμα αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου που ξεκίνησε με μεγάλο πλεονέκτημα και τελικά βγήκε εκτός. Πιστεύουμε στην ανατροπή».

Για την ομάδα του: «Η εμπειρία παίζει σίγουρα ρόλο, αλλά παρά τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας μας έχουμε μία δουλεμένη ομάδα και είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Τα ματς αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες, στην δύναμη και φυσικά στην ώθηση που δίνει ο κόσμος, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας»

Για τον στόχο της ομάδας του: «Είναι πρόκληση για μας η άνοδος. Ειδικά όταν παίζεις στην Παναχαϊκή μία τεράστια ομάδα με ιστορία που έχει να παίξει πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία δεν επαναπαύεσαι στην συμμετοχή στα Play-off. Θέλουμε την άνοδο μετά από πολλά χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα