Η Ανόρθωση στηρίζει τον Ζόρζε Κόστα

12:57 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζόρζε Κόστα έδωσε τις υποσχέσεις του και η διοίκηση της Ανόρθωσης περιμένει. Τι περιμένει;
Τα λόγια να γίνουν πράξεις και ο Πορτογάλος τεχνικός να ανταποδώσει στη διοίκηση και στον κόσμο τη στήριξη που λαμβάνει αυτή τη στιγμή. Πολλοί θεωρούν ότι αν η «Κυρία» δεν νικήσει την ΑΕΚ και πολύ περισσότερο αν χάσει, η στήριξη της διοίκησης θα εξαφανιστεί και ο Κόστα θα αποτελέσει παρελθόν.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή για τον Ζόρζε Κόστα και τους συνεργάτες

του είναι ότι η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό τους. Ακόμη και ο πρόεδρος του σωματείου, Χρίστος Πουλλαΐδης, σε επικοινωνία που είχε με τον προπονητή της Ανόρθωσης, αν και δεν του είπε πολλά, του ξεκαθάρισε ότι τον στηρίζει και τον προέτρεψε να μην ακούει τη φημολογία και όλα όσα ακούγονται καθημερινά. Άλλωστε, μόνο με καθαρό μυαλό και μακριά από την πίεση θα δουλέψει αποτελεσματικά η τεχνική ηγεσία.
Ακόμη είναι νωρίς να μπούμε στη διαδικασία της ανάλυσης αν θα γίνουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Αν κρίνουμε όμως από την απόδοση της ομάδας απέναντι στην ΑΕΛ θα ήταν «εγκληματικό» να μην γίνουν αλλαγές από την τεχνική ηγεσία, είτε σε πρόσωπα είτε σε σύστημα ή και στα δύο. Η Ανόρθωση χρειάζεται αλλαγές και φρεσκάρισμα και αναμένεται πως αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί διαφορετική.
Το θέμα και το στοίχημα για τον Ζόρζε Κόστα είναι να παρουσιάσει μια ομάδα βελτιωμένη, με ταυτότητα στο παιχνίδι της και η οποία να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Αντίθετα, εάν η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας παραμείνει αναποτελεσματική και ευάλωτη, τότε ο Ζόρζε Κόστα πιθανότατα θα χάσει τη στήριξη που έχει σήμερα από τους παράγοντες του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα