«Δεν ξεχνώ τον κόσμο της ΑΕΚ»

12:50 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

Αντιμέτωπος της ΑΕΚ θα τεθεί την άλλη εβδομάδα ο Γιώργος Κοψαύτης, καθώς θα έρθει στη Ζωφριά να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του ως παίκτης του Αρκαδικού πλέον. Μιλώντας στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ο πρώην παίκτης της Βασίλισσας είπε:

«Δεν είναι λίγοι εκείνοι εκ των οπαδών, που ακόμη και σήμερα λένε «να είχαμε και τον Κοψαύτη...». Τι λέει, όμως, ο ίδιος;

«Είναι τιμή μου, που το λένε αυτό. Εγώ ξέρω, ότι η ΑΕΚ

βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Αυτό αντιλαμβάνομαι παρακολουθώντας από μακριά την πορεία της. Αυτό διαπιστώνω, μιλώντας και με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες μου. Δεν είναι μόνο το πέντε στα πέντε ματς. Είναι και η ψυχολογία, που έχει δημιουργηθεί ακριβώς χάρη στην εξαιρετική πορεία. Ας συνεχίσει, λοιπόν, η ΑΕΚ στον ίδιο ρυθμό και ας μην ξαναπούν «να είχαμε τον Κοψαύτη», ας ξεχάσουν τον Κοψαύτη. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να ανέβει εκεί που ανήκει, στην Α1, και χωρίς τον Κοψαύτη».

Για τα όσα έζησε στην ΑΕΚ: «Ήταν πολύ δυνατά τα συναισθήματα. Ήμουν ευτυχισμένος που αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ, ένιωθα τόσο όμορφα που ήμουν μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Ήταν πρωτόγνωρες οι εμπειρίες».

Ο Γιώργος είχε τραυματιστεί στον αγώνα μπαράζ με τον Ηρακλή. Αποθεραπεύθηκε, ωστόσο δεν παρέμεινε στην ΑΕΚ. Ο Γιώργος τόνισε: «Δεν το λέω ως παράπονο, αλλά είναι γεγονός ότι στενοχωρήθηκα. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα μια πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ, αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ. Στο πρόβλημα με την υγεία μου οι άνθρωποι της ΑΕΚ μού στάθηκαν. Έκαναν τα πάντα για μένα. Ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Κι αυτό είναι κάτι, που θα θυμάμαι. Από κει και πέρα, έπρεπε να κοιτάξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου και μεταξύ άλλων προτάσεων επέλεξα να επιστρέψω κοντά στον τόπο μου».

Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή του στην ΑΕΚ: «Η καλύτερη ήταν χωρίς αμφιβολία ο αγώνας με το Ψυχικό στη Ζωφριά. Θέλαμε πολύ ν' αποδείξουμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και τα καταφέραμε. Η χειρότερη, η ήττα από τον Κρόνο. Είχε θιγεί ο εγωισμός μας σ' εκείνο το ματς».

Τι δεν θα ξεχάσει από την ΑΕΚ: «Οπωσδήποτε τους ανθρώπους της, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σ΄ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Δεν θα ξεχάσω πάνω απ΄ όλα, όμως τον κόσμο της ΑΕΚ, που ήταν κάτι εκπληκτικό, ήταν κάτι μαγικό. Ακόμη κι αν δεν γέμιζε το γήπεδο, είχε μια δυναμική. Πώς να το εξηγήσω; Σου δίνουν ώθηση οι οπαδοί της ΑΕΚ. Είναι το κάτι άλλο».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Πέντε θα είμαστε και εμείς, πέντε και οι άλλοι. Πριν μπούμε στο γήπεδο όλοι θέλουμε να νικήσουμε. Εμείς βάλαμε ως στόχο την παραμονή και μετά όσο πιο ψηλά. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Ίσως, κερδίσουμε έναν παίκτη σ΄ αυτό το ματς. Ίσως, κάτι παραπάνω. Θα είναι δύσκολα. Πόσω μάλλον μ' αυτό τον φοβερό κόσμο της ΑΕΚ απέναντί μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα