Ψάχνει εκδίκηση ο ΠΑΟΚ

08:26 17/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη στην Τούμπα για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει την νίκη που θα σημαίνει εκτός από πρόκριση στα προημιτελικά και μια ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά του θεσμού.

Την νίκη και την πρόκριση θέλει απεγνωσμένα και η διοίκηση προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα στις εξέδρες της Τούμπας μετά τα φαινόμενα διχασμού

που παρατηρήθηκαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη με τους μισούς οπαδούς του ΠΑΟΚ να στηρίζουν τον Ζαγοράκη και τους άλλους μισούς να τον αποδοκιμάζουν.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι θα μπορεί ξανά να υπολογίζει στον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος μαζί με τον Μπρούνο Τσιρίλο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Λίνο να επιστρέφει στα άκρα της άμυνας. Εκτός του Μαλεζά, ο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει και στον Βλάνταν Ίβιτς με τον Σέρβο μέσο να αγωνίζεται μπροστά από τα δυο χαφ, τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Λαζάρ. Σε αυτή την περίπτωση στις πτέρυγες θα βρίσκονται ο Φωτάκης με τον Σαλπιγγίδη και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης. Αν δεν παίξει ο Ίβιτς, τότε ο Φωτάκης θα μείνει πίσω από τον Αθανασιάδη με τον Σαλπιγγίδη να μένει στο δεξί άκρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα