Η Lisa Ann αποσύρεται από το πορνό και γίνεται αναλυτής στο Fantasy Football

16:48 17/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μαύρα μαντάτα για τον ανδρικό πληθυσμό καθώς η διασημότερη και πιο αδρά αμειβόμενη πορνοστάρ αποσύρεται από την ενεργό δράση. Η Lisa Ann ανακοίνωσε πως σταματά την καριέρα της στο πορνό. Με 12σελιδη χειρόγραφη επιστολή που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η 42χρονο εξηγεί την απόφαση της.

Η αγαπημένη πορνοστάρ των Ελλήνων, σύμφωνα με των αριθμό αναζητήσεων στο διαδίκτυο, τόνισε ότι δεν θα εγκαταλείψει τον χώρο των αισθησιακών ταινιών καθώς θα συνεχίσει να έχει ενεργή θέση πίσω από τις κάμερες σαν σκηνοθέτιδα και παραγωγός.

Πέραν από την παραγωγή ταινιών πορνό, η Ann θα ασχοληθεί και με το Fantasy Football σαν ειδικός αναλυτής. Πρόκειται για διαδικτυακό παιχνίδι, όπου οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ένα αρχικό budget με το οποίο δημιουργούν εικονικές ομάδες αμερικάνικου ποδοσφαιρου επιλέγοντας παίκτες των ομάδων του εκάστοτε πρωταθλήματος. Εν προκειμένω, μιλάμε για το αμερικανικό ποδόσφαιρο φυσικά. Η ίδια θα συμμετέχει άλλωστε σε διαδικτυακή εκπομπή για το Fantasy Football στο SiriusXM.

Keywords
Αναζητήσεις
lisa ann senario
Τυχαία Θέματα