Βενγκέρ: Η Σίτι ίσως θέλει και άλλους παίκτες μου

13:02 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε 1-0 από την Άρσεναλ και έμεινε στο -8 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Αρσέν Βενγκέρ, αστειευόμενος, να υπογραμμίζει πως η Σίτι ίσως χρειαστεί και άλλους παίκτες του για να μπορέσει να πάρει τον τίτλο. Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι η Σίτι απέκτησε από την Άρσεναλ τον Κλισί και τον Νασρί ενώ έχει βάλει "στο μάτι" και τον Ρόμπι Φαν Πέρσι.

Μετά το τέλος του αγώνα, σε ερώτηση αν η νίκη αποτελεί ένα είδος

εκδίκησης προς την Μάντσεστερ Σίτι για τους παίκτες που έχει πάρει από την Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ απάντησε: "Μπορείς να το δεις και από τις δυο όψεις. Ίσως να θέλουν τώρα και μερικούς ακόμα παίκτες μας".
Όσο για την προσπάθεια της Άρσεναλ να κατακτήσει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Νομίζω ότι από τους τελευταίους 27 πόντους που διεκδικήσαμε, πήραμε τους 24, τους οποίους αξίζαμε. Έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα, αυτό είναι 100% σίγουρο. Το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι ήταν έντονο καθώς κυνηγούσαν το πρωτάθλημα ενώ εμείς θέλαμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε την Γουλβς που παλεύει για την παραμονή και μάχεται για την επιβίωση της".

Keywords
Τυχαία Θέματα