«Μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ, η έλλειψη έδρας»

16:30 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στον «Sentra» μίλησε ο Μιχάλης Τζιράκης. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ματς και ξεχωριστά στις δύο ομάδες.

Χαρακτήρισε μεγαλύτερο πρόβλημα της Ένωσης την έλλειψη έδρας, ενώ τόνισε πως η Ένωση ποντάρει στην εμπειρία και την αλλαγή ψυχολογίας μετά την αντικατάσταση του Χιμένεθ με τον Κωτσένογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Τζιράκη (στη φωτο με τους

Αρδίζογλου, Μπατή, Κοτη, Μαύρο):

«Ο ΟΦΗ είναι μια καινούρια ομάδα που ακόμα χτίζεται. Ο ΟΦΗ και η ΑΕΚ έχουν κοινό πρόβλημα το οικονομικό. Η διαφορά τους είναι πως ο ΟΦΗ είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να ρυθμίζει μόνος του τα οικονομικά του με σταθερή βάση, το "Γεντί Κουλέ". Το δυνατό σημείο του ΟΦΗ είναι η έδρα του. Προσδίδει στην ομάδα μια αγωνιστική ώθηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη έδρας. Ήταν έγκλημα η καταστροφή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πριν βρει νέα έδρα, κατέστρεψε την παλιά. Σήμερα ο ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΚ ποντάρει στην έδρα του, έχει αγωνιστικό ενθουσιασμό λόγω του καλού αποτελέσματος με τον ΠΑΟΚ και θα μπει δυνατά. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έχει προβλήματα αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό, που κέρδισε καθαρά την Ντόρτμουντ, είχε τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά που δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Με τη φανέλα της και την αύρα του νέου προπονητή θα είναι ανταγωνιστική στο σημερινό ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα