Γκουαρντιόλα: Με επτά παίκτες μπροστά στην εστία

10:57 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο πιο σπουδαίο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πρώτο, μεταξύ τους, παιχνίδι με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, με χιουμοριστική διάθεση, απάντησε: "Θα αμυνθούμε με επτά παίκτες, όλοι τους μπροστά στην εστία".

Στην συνέχεια μίλησε πιο σοβαρά για την αποψινή αναμέτρηση του "Σαν Σίρο"

λέγοντας: "Περιμένω την καλύτερη δυνατή Μίλαν. Θα αισθανθούμε μεγάλη πίεση. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε ένα στάδιο που όταν φωνάζει ο κόσμος προκαλεί φόβο, έτοιμοι να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι. Πρέπει να σκοράρουμε, είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις γκολ εκτός έδρας. Οι ροσονέρι έχουν έξοχους παίκτες όπως ο Ιμπραΐμοβιτς και έχουμε επίγνωση ότι αν δεν παίξουμε καλά δεν περνάμε. Θα αναμετρηθούν δυο ισχυρές ομάδες, αυτή που θα επιδείξει πιο δυνατό χαρακτήρα θα προκριθεί. Χρειάζεται να σταματήσουμε τον Ιμπραΐμοβιτς και να προσπαθήσουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας. Είναι πάντα τιμή να παίζεις στο Σαν Σίρο και είμαι σίγουρος ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο θέαμα".
Για την κόντρα του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Ο Ιμπραΐμοβιτς και η Μπαρτσελόνα είχαν μια εκπληκτική σεζόν, έχει και αυτός συνεισφορά στους 99 πόντους που συγκεντρώσαμε εκείνη την σεζόν, μας βοήθησε στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε όποια ομάδα και αν πήγε, ήταν καθοριστικός. Οπότε αύριο δεν θα είναι η Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ιμπραΐμοβιτς".

Keywords
Τυχαία Θέματα